Balder13 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 826 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5 4690 2X8 1600 MHZ RAM ASUS H81M-K ASUS GTX1070 Ti CERBERUS GAMING GDDR5 8GB 256Bit DX12 ZK600 600W 80+ ZALMAN Z11 NEO Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar tarayıcı sayfaları geç açılıyor sadece Chrome'da böyle değil Opera, Edge'de Vs'de böyle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Superonline 24 Mbps paketini kullanıyorum.
Arkadaşlar tarayıcı sayfaları geç açılıyor sadece Chrome'da böyle değil Opera, Edge'de Vs'de böyle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Superonline 24 Mbps paketini kullanıyorum.
TheKaan0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.635 Çözümler 4 24 Nisan 2022 #2 Kaldırıp tekrar kurmayı dene İnternet bağlantını kontrol et
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Nisan 2022 #3 SSD mi kullanıyorsunuz?
TheKaan0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.635 Çözümler 4 24 Nisan 2022 #4 Nyaan_Neko dedi: SSD mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... SSD veya HDD ile alakalı olduğunu düşünmüyorum TheKaan0 dedi: SSD veya HDD ile alakalı olduğunu düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Ancak okuma yazma hızı düşükse veya SSD yorulduysa olabilir
Nyaan_Neko dedi: SSD mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... SSD veya HDD ile alakalı olduğunu düşünmüyorum TheKaan0 dedi: SSD veya HDD ile alakalı olduğunu düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Ancak okuma yazma hızı düşükse veya SSD yorulduysa olabilir
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 24 Nisan 2022 #5 Balder13 dedi: Arkadaşlar tarayıcı sayfaları geç açılıyor sadece Chrome'da böyle değil Opera, Edge'de Vs'de böyle. Eki Görüntüle 1368902 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Superonline 24 Mbps paketini kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet driverini guncelledikten sonra mi oldu?
Balder13 dedi: Arkadaşlar tarayıcı sayfaları geç açılıyor sadece Chrome'da böyle değil Opera, Edge'de Vs'de böyle. Eki Görüntüle 1368902 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Superonline 24 Mbps paketini kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet driverini guncelledikten sonra mi oldu?
TheKaan0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.635 Çözümler 4 24 Nisan 2022 #6 Virüs bulaşmış olabilir ne olur ne olmaz diye tarama yapmanı öneririm
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Nisan 2022 #7 TheKaan0 dedi: SSD veya HDD ile alakalı olduğunu düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Niye olmasın ki hocam başka ne kalıyor ki kendimden biliyorum HDD ile SSD fark ediyor tarayıcıda ve adamın 24mb downloadıda gayet yeterli bir değer.
TheKaan0 dedi: SSD veya HDD ile alakalı olduğunu düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Niye olmasın ki hocam başka ne kalıyor ki kendimden biliyorum HDD ile SSD fark ediyor tarayıcıda ve adamın 24mb downloadıda gayet yeterli bir değer.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 24 Nisan 2022 #8 Nyaan_Neko dedi: Niye olmasın ki hocam başka ne kalıyor ki kendimden biliyorum HDD ile SSD fark ediyor tarayıcıda ve adamın 24MB downloadıda gayet yeterli bir değer. Genişletmek için tıkla... Benimki HDD direk giriyor sabit diskle alakası yok.
Nyaan_Neko dedi: Niye olmasın ki hocam başka ne kalıyor ki kendimden biliyorum HDD ile SSD fark ediyor tarayıcıda ve adamın 24MB downloadıda gayet yeterli bir değer. Genişletmek için tıkla... Benimki HDD direk giriyor sabit diskle alakası yok.
TheKaan0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.635 Çözümler 4 24 Nisan 2022 #9 Nyaan_Neko dedi: Niye olmasın ki hocam başka ne kalıyor ki kendimden biliyorum HDD ile SSD fark ediyor tarayıcıda ve adamın 24MB downloadıda gayet yeterli bir değer. Genişletmek için tıkla... Evet ikisi çok fark ediyor ama tarayıcıda çok aşırı fark edeceğini düşünmüyorum Dyrothbrk dedi: İnternet driverini guncelledikten sonra mi oldu? Genişletmek için tıkla... Diğer uygulamalarda internet düzgün çekiyor mu?
Nyaan_Neko dedi: Niye olmasın ki hocam başka ne kalıyor ki kendimden biliyorum HDD ile SSD fark ediyor tarayıcıda ve adamın 24MB downloadıda gayet yeterli bir değer. Genişletmek için tıkla... Evet ikisi çok fark ediyor ama tarayıcıda çok aşırı fark edeceğini düşünmüyorum Dyrothbrk dedi: İnternet driverini guncelledikten sonra mi oldu? Genişletmek için tıkla... Diğer uygulamalarda internet düzgün çekiyor mu?
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Nisan 2022 #10 DNS adresinizi 4.4.4.4 yapabilir misiniz.