Tarayıcı Tier List
Not: Şahsi düşüncem bu şekilde. Sizin sıralamanız nasıl?
Hocam 2 ay önceye kadar Brave kullanıyordum, 1 hafta önce PC formatlayınca indirmek istemedim bir fark yok diye ve tekrar kurmadım. Edge'e göre ne gibi artıları var Brave'nin? Ne açıdan s tier?
Hocam 2 ay önceye kadar Brave kullanıyordum 1 hafta önce PC formatlayınca indirmek istemedim bir fark yok diye ve tekrar kurmadım. Edge'e göre ne gibi artıları var Brave'nin ne açıdan s tier.
Hocam 2 ay önceye kadar Brave kullanıyordum 1 hafta önce PC formatlayınca indirmek istemedim bir fark yok diye ve tekrar kurmadım. Edge'e göre ne gibi artıları var Brave'nin ne açıdan s tier.
Konudan bağımsız ama bir sorum olacaktı. Farklı tarayıcıların belirgin özellikleri nedir yani mesela ben Chrome kullanıyorum araştırma, sitelerde gezinme gibi işlerimi karşılayabiliyorum diğer daha iyi denilen tarayıcıların farkları ve özellikleri nelerdir?
Yukarıda belirttiğim gibiKonudan bağımsız ama bir sorum olacaktı. Farklı tarayıcıların belirgin özellikleri nedir yani mesela ben Chrome kullanıyorum araştırma, sitelerde gezinme gibi işlerimi karşılayabiliyorum diğer daha iyi denilen tarayıcıların farkları ve özellikleri nelerdir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.