Tarayıcı Tier List

• Konuyu başlatan zKEBAB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 564
Makaleler
4
Yer
Türkiye Cumhuriyeti

Tarayıcı Tier List

Not: Şahsi düşüncem bu şekilde. Sizin sıralamanız nasıl?

Ekran Görüntüsü - 2025-12-28 23-19-18.png

Tarayıcı Tier List

Not: Şahsi düşüncem bu şekilde. Sizin sıralamanız nasıl?

Eki Görüntüle 2630621

Tarayıcılar konusunda çok bilgi sahibi değilim. Yıllar önce izlediğim bir yayıncı Brave kullanıyor diye denemek üzere geçmiştim o zamandan bu zamana bağımlılık yaptı. Hem hızlı hem basit. Hem de kafana pazarlamacı gibi dadanmıyor.

Hocam 2 ay önceye kadar Brave kullanıyordum, 1 hafta önce PC formatlayınca indirmek istemedim bir fark yok diye ve tekrar kurmadım. Edge'e göre ne gibi artıları var Brave'nin? Ne açıdan s tier?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konudan bağımsız ama bir sorum olacaktı. Farklı tarayıcıların belirgin özellikleri nedir yani mesela ben Chrome kullanıyorum araştırma, sitelerde gezinme gibi işlerimi karşılayabiliyorum diğer daha iyi denilen tarayıcıların farkları ve özellikleri nelerdir?

Hocam 2 ay önceye kadar Brave kullanıyordum, 1 hafta önce PC formatlayınca indirmek istemedim bir fark yok diye ve tekrar kurmadım. Edge'e göre ne gibi artıları var Brave'nin? Ne açıdan s tier?
  • Hız
  • Sistem Tüketimi
  • Reklam
  • Veri Gizliliği

Hocam 2 ay önceye kadar Brave kullanıyordum 1 hafta önce PC formatlayınca indirmek istemedim bir fark yok diye ve tekrar kurmadım. Edge'e göre ne gibi artıları var Brave'nin ne açıdan s tier.

Reklam engelleyicisi daha iyi. Ayrıca daha hızlı. Ve sistem kullanımı Edge'e göre çok daha düşük.

Hocam 2 ay önceye kadar Brave kullanıyordum 1 hafta önce PC formatlayınca indirmek istemedim bir fark yok diye ve tekrar kurmadım. Edge'e göre ne gibi artıları var Brave'nin ne açıdan s tier.

Güvenlik (açık kaynak olmasından)
Gizlilik ve mahremiyet.
uBlock Origin desteği ve kendi adblockerı.
Daha hafif ve hızlı.

Konudan bağımsız ama bir sorum olacaktı. Farklı tarayıcıların belirgin özellikleri nedir yani mesela ben Chrome kullanıyorum araştırma, sitelerde gezinme gibi işlerimi karşılayabiliyorum diğer daha iyi denilen tarayıcıların farkları ve özellikleri nelerdir?

En önemlisi gizlilik ve mahremiyet ve AdBlock.

Onun dışında mesela zen de sekmeleri klasör şeklinde, hızlı erişim noktası gibi işlevsel özellikler var.

Yukarıda belirttiğim gibi
  • Hız
  • Sistem Tüketimi
  • Reklam
  • Veri Gizliliği
  • İşlevsellik
Chrome tahtını kaybetti. Uzun yıllardır Chrome kullanmıyorum.

Yeniliklere ayak uyduramıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı