Çözüldü Tarayıcı üzerinden video izlerken alttan kayma yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PC de Chrome browser üzerinden video izlerken altan kayma yapıyor, bu neden olabilir? Virüs taraması yaptım ama bir şey bulamadı ama bu ikide bir ekranın alttan kayması çıkıcı olmaya başladı, bu sorun diğer browserlerda da var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PC de Chrome browser üzerinden video izlerken altan kayma yapıyor, bu neden olabilir? Virüs taraması yaptım ama bir şey bulamadı ama bu ikide bir ekranın alttan kayması çıkıcı olmaya başladı, bu sorun diğer browserlerda da var.

Alttan kaymadan kastın nedir hocam, videoyu da izledim bir sorun yok gibi.

İyi izlememişsiniz alttan ve üsten 3-5 sanıye açılıp kapanıyor video oynatıcı menüsü ekrana geliyor.
Bu olay bende de var. Her defasında fare ile ilgili bir sorundan dolayı veya masaya temas ettiğimden dolayı oluyor zannediyorum. Sanırım Youtube ile alakalı bir durum.

Konu başlığı net değil. Mouse ve klavye kablolarını çıkartarak dener misin hocam? Yine açılacak mı menü.

Evet, mouse USB girişi çıkartıp taktım, düzeldi gibi. 5. dakikadır izledim, sorun yok, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı