Tarayıcıda düşük download

edreac

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 24 Mbps internetim var. Son zamanlarda download hızı aşırı düştü tarayıcıda özellikle 8 KB falan iniyor saniyede Steam'de sorun olmuyor 2.7-2.9 sabit görüyorum Steam'de ama tarayıcılarda sıkıntı var DNS falan değiştirdim Free Download Manager kullandım ama işe yaramadı hala düşük.

Merhaba 24 Mbps internetim var. Son zamanlarda download hızı aşırı düştü tarayıcıda özellikle 8 KB falan iniyor saniyede Steam'de sorun olmuyor 2.7-2.9 sabit görüyorum Steam'de ama tarayıcılarda sıkıntı var DNS falan değiştirdim Free Download Manager kullandım ama işe yaramadı hala düşük.

Aynı sorun bende de var 16 Mbps internetim var ve son zamanlarda 1400KB falanken 500-400-600KB'lerde geziyor bazen 80KB'yi bile görebiliyorum.

Genelde indirmelerde büyük dosyaya gelince böyle internet hızı düşer hat çekmiyor olabilir veya arkadaşın dediği gibi pn vb şeyler kullanıyorsan internet hızın düşebilir yeniden başlatmayı dene bilgisayarı.

VPN servisi kullanıyorsan ondan kaynaklı olabilir.

Kullanmıyorum.

Genelde indirmelerde büyük dosyaya gelince böyle internet hızı düşer hat çekmiyor olabilir veya arkadaşın dediği gibi pn vb şeyler kullanıyorsan internet hızın düşebilir yeniden başlatmayı dene bilgisayarı.

Küçük dosyalarda da aynı sorun 30 MB ı 5 dk da indiriyor.

İndirdiğin dosyayla alakalı bir sorun. Başka bir dosya indirmeyi dene.

Ne indirsem hepsinde aynı genelde. 80KB falan.

URL barına "Chrome://flags" yaz, üstten "parallel downloading" arat enable yapıp restart browser de.

Denedim olmadı. Brave kullanıyorum dediğiniz yeri enable yapıp restartladım ama yine aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı