Ahsg Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 267 25 Mart 2021 #1 Sarı, yeşil, kırmızı renkli olan. Nedir adı?
ALKAR396 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 449 Çözümler 1 25 Mart 2021 #11 Ahsg dedi: Bilmiyorum tema mı gerçek mi? Genişletmek için tıkla... Dalga geçme ben de macOS teması yapmıştım fakat Chrome böyle olmadı. Artı 0 Eksi
Ahsg dedi: Bilmiyorum tema mı gerçek mi? Genişletmek için tıkla... Dalga geçme ben de macOS teması yapmıştım fakat Chrome böyle olmadı.
A atprk Kilopat Katılım 31 Ekim 2017 Mesajlar 701 Çözümler 4 25 Mart 2021 #12 ALKAR396 dedi: Nasıl bu tema mı? Genişletmek için tıkla... Herhalde bir yerde gördü o yüzden sormuştur. Tarayıcınızı Mükemmel Hale Getirin: Bu Google Chrome Eklentilerini Mutlaka Denemelisiniz Resim buradan alınmış. Tema o. Eklentiler ile böyle olmaz. Artı 0 Eksi
ALKAR396 dedi: Nasıl bu tema mı? Genişletmek için tıkla... Herhalde bir yerde gördü o yüzden sormuştur. Tarayıcınızı Mükemmel Hale Getirin: Bu Google Chrome Eklentilerini Mutlaka Denemelisiniz Resim buradan alınmış. Tema o. Eklentiler ile böyle olmaz.