Çözüldü Tarayıcıda video izlerken kasma problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alex007

Kilopat
Arkadaşlar bilgisayarımda internetten video izlerken ya da oyun oynarken bir süre sonra görüntü ağır çekimde gidiyor ve ses cızırtılı geliyor. Restart atmadan da düzelmiyor. Bilgisayara indirdiğim film ya da videoları izlerken hiç sorun yok. 4 GB RAM, 1 GB ekran kartı, Quad 8400 2.66 GHz işlemci.

Sırf bu sorun yüzünden ekran kartı ve PSU değiştirdim sorun hala devam ediyor. HD Tune ile HDD tarattım onda da sorun yok. Yeni format da atıldı. Lütfen yardım edin arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yardımlarınız için sağolun. Sorunum çözüldü. Disk birleştirme yaptım üç gündür hiçbir sıkıntı yok.
1 GB ekran kartı dediğinizde bizde bir performans skalası oluşmuyor. Marka ve model belirtin.
Tarayıcıda donanım ivmesi veya donanım hızlandırma ayarlarını kapattınız mı?

1 GB ekran kartı dediğinizde bizde bir performans skalası oluşmuyor. Marka ve model belirtin.
Tarayıcıda donanım ivmesi veya donanım hızlandırma ayarlarını kapattınız mı?

Ekran kartım AMD Radeon HD6570. Tarayıcıda donanım hızlandırma ayarları kapalı. Daha önceki ekran kartımda da aynı sorunu yaşamıştım, ayrıca sadece tarayıcıda video izlerken değil oyun esnasında da oluyor. Bunların haricinde donma veya kasma söz konusu değil, örneğin bilgisayarıma indirdiğim film ve dizileri izlerken hiç sorun olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım hızlandırmayı açın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı