Tarayıcıdan Discord'a nasıl girilir?

gucerege

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Bazı arkadaşlar tarayıcı üzerinden Discord'a giriş yapıp konuşabiliyor. Ancak, ben giriş yapmak istediğimde siteye doğrudan erişim sağlayamıyorum. Tarayıcı üzerinden GoodbyeDPI kullanmadan Discord'a giriş yapmak bir sorun oluşturur mu?

UyduNet Türksat altyapısı kullanılıyor ondan kaynaklı olabilir belki yani tam bir bilgi sahibiyim desem yalan olur hocalarımızdan birisi aydınlatır umarım bizi 😃

Kısıtlamalar altyapıya uygulanacak şekilde oluyor. Devlet hemen müdahale edebildiği için ilk önce ülkenin taşıyıcı sağlayıcısı olan Türk Telekom üzerinden gerçekleşiyor. Diğer özel firmaların altyapılarına geç gelebiliyor veya hiç gelmeyebiliyor.

Türk Telekom ve Superonline dışında doğru düzgün yasaklama gelen altyapı bilmiyorum zaten ben.

Kısıtlamalar altyapıya uygulanacak şekilde oluyor. Devlet hemen müdahale edebildiği için ilk önce ülkenin taşıyıcı sağlayıcısı olan Türk Telekom üzerinden gerçekleşiyor. Diğer özel firmaların altyapılarına geç gelebiliyor veya hiç gelmeyebiliyor.

Türk Telekom ve Superonline dışında doğru düzgün yasaklama gelen altyapı bilmiyorum zaten ben.

Uygulamadan girince Update fail veriyor ama tarayıcıdan girince açılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı