Çözüldü Tarayıcıdan Twitter'a girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

antares554

Hectopat
Bilgisayarda Firefox, Edge ve Chrome'dan denememe rağmen Twitter'a giremiyorum. "Something went wrong. Try reloading" hatasıyla karşılaşıyorum sürekli. Eklentilerin hepsini devre dışı bırakıp denesem de yine olmuyor. Fakat tarayıcıdan Mobile Twitter'a girebiliyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Tarayıcı geçmişini silip tekrar deneyebilir misiniz peki eğer önemi kayıtlarınız yoksa?
Dediğinizi yaptım yine olmadı fakat VPN açınca tüm sorunlar çözüldü. Servis sağlayıcımı arayacağım düzeltilmesi için. Teşekkür ederim.

Sorunu çözdüm. İlerde bu sorunu yaşayıp da çözüm arayanlar için yazıyorum. Ben yeni internet abonesi olmuştum ve güvenlik koruması açık bir şekilde kurmuşlar interneti. Servis sağlayıcısını aradım ve bunu kaldırdık. Şu an sorunsuz bir şekilde işlemlerimi yapabiliyorum.
Bilgisayarınızda DNS adresleri varsa onları silip tekrar deneyin. Olmazsa CMD'yi yönetici olarak çalıştırdıktan sonra bu komutları sırasıyla yazın;

ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew

Tarayıcı geçmişini silip tekrar deneyebilir misiniz peki eğer önemi kayıtlarınız yoksa?
Dediğinizi yaptım yine olmadı fakat VPN açınca tüm sorunlar çözüldü. Servis sağlayıcımı arayacağım düzeltilmesi için. Teşekkür ederim.

Sorunu çözdüm. İlerde bu sorunu yaşayıp da çözüm arayanlar için yazıyorum. Ben yeni internet abonesi olmuştum ve güvenlik koruması açık bir şekilde kurmuşlar interneti. Servis sağlayıcısını aradım ve bunu kaldırdık. Şu an sorunsuz bir şekilde işlemlerimi yapabiliyorum.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı