Tarayıcılarda Düşük Upload

DDLAO

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Şehinşah Konseri
Daha fazla  
İnternet sonuçlarım aşağıdadır. İnternet güzel, web sitelerinde rahatlıkla gezebiliyorum ama Windows 7 ISO dosyası indirmek istiyordum, upload bir an önce 300 KB'a düşüyor. Ve artmıyor da tekrar. Nedeni ne olabilir? Bu arada indirmeyi hem Edge'de hem Brave'de denedim, olumlu bir sonuç çıkmadı. İkisinde de aynı şey oldu.

Hangi siteden indirmeye çalışıyorsunuz?

Tam tahmin ettiğim gibi Internet Archive'dan indiriyorsunuz. Bu sorunu ben de yaşadım, sorun sunuculardan kaynaklı. Ancak ben Torrent kullanarak biraz daha hızlı indirebildim. Dosyayı indirdiğiniz yerde bir de Torrent dosyası olması lazım. O dosyayı indirip qBittorrent gibi bir Torrent istemcisinde açıp bir de öyle indirmeyi deneyin.
Ben öyle yapmıştım, yine tam hızda indiremiyordum ancak en azından 2 katı hızda indiriyordum.
Bu arada ben de Windows 7 ISO dosyası indirmiştim

Burada size bilgilendirme yapıyoruz. Üzgün emojisi atıyorsunuz. Dediğim gibi sunucusunda sıkıntı var. 50 Mbps internet ile 400 KB hızında indiriyorum.

Yok hocam üzgün emojisini üzüldüğüm için attım. Sitem amaçlı değildi yani. Sunucular peki ne zaman düzelir sizce?

archive.org sitesinden ben de hep aynı derecede düşük hızlarda indirme yapıyordum. Problemin sizde olduğunu sanmıyorum.
Sunucular peki ne zaman düzelir sizce?
Düzeleceğini sanmam, yıllardır kullanıyorum ve yıllardır aynı hızda. Sanırım fazla yük olmaması veya veri transferi maliyetini az tutmak için böyle yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…