Sadece web tarayıcılarıPeki herhangi bir oyundan yada uygulamadan ses gelebiliyor mu? Sadece Web tarayıcılarında mı oluyor bu sorun?
Peki Firefox'ta denedin mi? Sorun sadece Chromium tabanlı tarayıcılarda olabilirSadece web tarayıcıları
Peki Firefox'ta denedin mi? Sorun sadece Chromium tabanlı tarayıcılarda olabilir.
Amacımız sorunu tespit etmekFirefox denemedim ama Firefox kullanmayı sevmem.
Dur denicem .dAmacımız sorunu tespit etmekeğer sorun Chromium tabanlı tarayıcılardansa bu büyük bir veridir. Yapman gereken tek şey Firefox'u indirip deneyip silmek. Ayrıca bütün tarayıcılarda denedim demiştin
![]()
Firefoxtada aynıAmacımız sorunu tespit etmekeğer sorun Chromium tabanlı tarayıcılardansa bu büyük bir veridir. Yapman gereken tek şey Firefox'u indirip deneyip silmek. Ayrıca bütün tarayıcılarda denedim demiştin
![]()
Hepsinde sadece sesi açınca uygulama kapanıp açılıyor mu? ilginç. Peki ya sürücüler?Firefoxtada aynı
Sürücüler?Hepsinde sadece sesi açınca uygulama kapanıp açılıyor mu? ilginç. Peki ya sürücüler?
Evet çöküyor uygulamalarHepsinde sadece sesi açınca uygulama kapanıp açılıyor mu? ilginç. Peki ya sürücüler?
Ses aygıtlarının sürücüleri güncel mi? Driver yaniSürücüler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.