Boşta maksimum 230MB yiyor bende.O boşta 500 yiyor zaten ehe
Not: Firefox kullanıyorum.
Tarayıcıyı temizle ve arka plandaki 900 eklenti ile 9000 siteyi kapat, o zaman düzelir![]()
Boşta maksimum 230MB yiyor bende.O boşta 500 yiyor zaten ehe
Not: Firefox kullanıyorum.
Tarayıcıyı temizle ve arka plandaki 900 eklenti ile 9000 siteyi kapat, o zaman düzelir![]()
RAM hafızası kaç GB?Boşta maksimum 230MB yiyor bende.
2GB, Artix Linux.RAM hafızası kaç GB?
Linux var bir oradan artı sağlıyor. Hem Firefox Linux sistemlerde gömülü olarak geliyor diye biliyorum. Edge gibi. Ve de RAM düşük olduğu için sistem daha fazla RAM kullanımını engelliyor.2GB, Artix Linux.
Hayır Artix Linux'da yüklü gelmiyor. Kendim yükledim.Linux var bir oradan artı sağlıyor. Hem Firefox Linux sistemlerde gömülü olarak geliyor diye biliyorum. Edge gibi. Ve de RAM düşük olduğu için sistem daha fazla RAM kullanımını engelliyor.
Hepsinde değil, mesela ben Linux Mint kullanıyorum ben de direkt kurulu gelmişti.Hem Firefox Linux sistemlerde gömülü olarak geliyor diye biliyorum.
Çoğunda kurulu geliyor fakat Arch, Artix, Void, Gentoo gibi gelişmiş dağıtımlarda kurulu gelmiyor.Hepsinde değil, mesela ben Linux Mint kullanıyorum ben de direkt kurulu gelmişti.
Brave nasıl bu kadar az yiyor ya ben kurduğumda çok yiyordu.
Doğrudur.Çoğunda kurulu geliyor fakat Arch, Artix, Void, Gentoo gibi gelişmiş dağıtımlarda kurulu gelmiyor.
Nasil gerek var mi? Buradaki tum browserlari (Brave haric) bilgisayarimda test ettim. Firefox un hizina yaklasan bile olmadi.Hocam Firefox'a gerek var mı sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.