Tarayıcıya bulaşan virüsü kaldırılamıyor

Tek çare format. Benim bilgisayarıma da bulaştı yaklaşık 1-2 hafta oluyor, virüs diski EFI olarak biçimlendirmiş hatta bilgisayar diski görmedi birkaç gün. CSM açtım formatladım bir şekilde.

hocam bu konuda bir gelişme var mı acaba? Ben araştırdığımda spyhunter yükledim ve deneme üyeliği başlattım sadece o tespit etti ama sonra pcyi her yeniden başlattığımda tekrar buluyor. Diğer programlar görmedi virüsü. Spyhunterı da iptal etmede sıkıntı yaşıyorum sitesinde iptal seçeneği yok, maillere dönmüyorlar. Virüste kaldı öyle. Ama artık pcyi açtığımda bu şekilde ekrana gelmiyordu sadece spyhunterla tarama yapınca çıkıyor.

Tarayıcı reklam virüslerinin bence en iyi çözümü AdwCleaner, çünkü zamanında beni çok kurtarmıştı tavsiye ederim. Sahibi zaten Malwarebytes ve satın almışlardı bu firmayı.

hocam bu konuda bir gelişme var mı acaba? Ben araştırdığımda spyhunter yükledim ve deneme üyeliği başlattım sadece o tespit etti ama sonra pcyi her yeniden başlattığımda tekrar buluyor. Diğer programlar görmedi virüsü. Spyhunterı da iptal etmede sıkıntı yaşıyorum sitesinde iptal seçeneği yok, maillere dönmüyorlar. Virüste kaldı öyle. Ama artık pcyi açtığımda bu şekilde ekrana gelmiyordu sadece spyhunterla tarama yapınca çıkıyor.
Spyhunter kesinlikle kullanmayın. Scamdır. Çok az virüs bulur.

Hocam bu konuda bir gelişme var mı acaba? Ben araştırdığımda spyhunter yükledim ve deneme üyeliği başlattım sadece o tespit etti ama sonra PC'yi her yeniden başlattığımda tekrar buluyor. Diğer programlar görmedi virüsü. Spyhunterı da iptal etmede sıkıntı yaşıyorum sitesinde iptal seçeneği yok, maillere dönmüyorlar. Virüste kaldı öyle. Ama artık PC'yi açtığımda bu şekilde ekrana gelmiyordu sadece spyhunterla tarama yapınca çıkıyor.

HijackThis adlı uygulama yardımıyla bir nebze kurtuldum diyebilirim. Virüs bilgisayarın kayıt defterini bozuyor. Kayıt defterine 'hizmet' olarak başlangıçta şu URL'yi aç diye hizmet ekliyor. Kayıt defterlerini biraz kurcalarsam tamamen kurtulabileceğimi düşündüm ancak pek bir bilgim olmadığı için cesaret edemedim açıkçası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı