Tarayıcıya girer girmez sayfa yüklemesi nasıl olur?

Veiner

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, tıpkı bir ofis çalışanı gibi vaktimi ister istemez önemsiyorum. Tarayıcıya girer girmez siteye tıklamadan siteyi nasıl yükleyebilirim? Uzantılar araştırdım ama bulamadım yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

masas.jpg

Soruyu tam anlayamadığım için en basit olanını söylüyorum Chrome için; Ayarlar - Başlangıçta - Belirli bir sayfayı veya sayfa grubu aç kısmından ayarlayabilirsin istediğin siteyi.

Hayır hocam benim kastim o değil o ayar bende de açık fakat ben sitelere tek tek girmektense tarayıcıyı açar açmaz otomatik olarak arka plan ekranında iken yüklenmesini istiyorum.

Hayır hocam benim kastim o değil o ayar bende de açık fakat ben sitelere tek tek girmektense tarayıcıyı açar açmaz otomatik olarak arka plan ekranında iken yüklenmesini istiyorum.
Anladım, ayarlarda başlangıç sayfasını ayarla. Sekmeleri kurcalarken bulacaksın.

Anladığım kadarıyla tarayıcı penceresi açık olamasa bile sitenin yüklenip hazır olmasını ve tarayıcı penceresini getirdiğinizde direkt siteleri görmek istiyorsunuz. Sorun şu ki böyle bir özellik yok. En azından Chrome'da yok. Eklentiler arka plan servisi gibi dediğiniz olayı yapabiliyor ama rastgele bir site için olmaz.

Düzenleme: Chrome'da böyle bir özellik varmış. En üstteki seçenek tarayıcıyı arka planda çalıştırıyormuş. Eklentilerin kendi yaptığından ne farkı var bilmiyorum ama deneyebilirsiniz.
1715014337121.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı