GeForce NOW Tarayıcıya girilebilir mi?

troyn666

Kilopat
Merhaba,

Şirket bilgisayarım ile internette gezinemediği için VPS sunucusu alıp bilgisayarı VPS'ye bağlayıp kullanmayı planlıyorum. Fakat GeForce NOW indirimi ile neredeyse aynı paraya oyun oynayabilecek halde oluyorum. GeForce NOW üzerinden Chrome vb tarayıcılara girip gezinmek mümkün mü VPS mantığı ile?

GeForce NOW ile masaüstünü açamadığınız için normal tarayıcı ile giriş yapmayı planlamayın. Steam gibi platformlarda bulunan oyun içi internet tarayıcısı ile giriş yapabilirsiniz.

Sadece tarayıcıda gezmek istiyorsanız bazı oyunların Clientlerinde yardım yerleri oluyor tıklayınca kendiliğinden chrome açılıyor ben şarkı açmak için kullanıyordum fakat mikrofon gibi özellikleri kullanamazsınız

Sadece tarayıcıda gezmek istiyorsanız bazı oyunların Clientlerinde yardım yerleri oluyor tıklayınca kendiliğinden chrome açılıyor ben şarkı açmak için kullanıyordum fakat mikrofon gibi özellikleri kullanamazsınız
Tek amacım İş bilgisayarından Youtube v.b film video izleme amacıyla kullanma bu bahsettiğiniz yöntemle yapılabilir mi?

Tek amacım İş bilgisayarından YouTube vb film video izleme amacıyla kullanma bu bahsettiğiniz yöntemle yapılabilir mi?
Evet yapılabilir ben 4K video da izliyordum tek sıkıntısı chromu tam ekrana aldıgımda üstteki pencere gitmiyordu onun harici sıkıntısı yoktu. pencere.png

30 dakika bedava deneme sunuyorlar test edip almanız daha mantıklı olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı