Tarifemi düzgünce yenileyebildim mi?

Makaleler
16
Yer
Antalya
Merhabalar, TT kullanıcısıyım, öncelikle bana böyle bir mesaj geldi:

1616181578792.png

55 liralık tarifem 83 lira olacağı için tabi ki de bu şekilde devam etmek istemedim. Baktım bana özel kampanyalara, sadece 65 liraya 25 GB internet içeren bir paket vardı, diğer hatlara da baktım ve pek fark yoktu aralarında, bulunduğum bölgede memnun olduğum için bu pakete geçtim. Şimdi ilk sorum, yukarıdaki mesajda iptal etmemi söylemiş ya, ben yeni pakete geçtim, yine de ''iptal'' diye mesaj göndermeme gerek var mı?

İkinci sorum ise şu mesaj ile ilgili:

1616181842033.png

Anladığım kadarıyla yeni tarifeye geçtiğim için, bu ay hem mevcut paketimin faturasını hem de yeni fatura dönemine kadar (7gün yani benim için) yeni aldığım paketini mi ödeyeceğim? Eğer böyleyse çok saçma. Yeni paketi aldım diye anında mı geçirdi beni?

Merhaba. Tarife değişikliği yaparken genelde bu tür durumlarla karşı karşıya kalınabiliyor. Emin olmamak kaydı ile anladığım biçimde aşağıya sorularınızın cevabını yazıyorum.

1. Hayır, siz zaten farklı bir paket ile taahhüt yenilediğiniz için, eski paketiniz otomatik olarak iptal oluyor. Bu nedenle gelen mesaja herhangi bir cevap vermenize gerek yoktur.

2. Paket yeniledikten sonra size yansıyacak fatura hem eski paketinizin ücretinin tamamı, hem de yeni paketinizin hesap kesim tarihine dek, kullanacağınız günlerin ücreti ile birlikte yansıyacak. Örneğin paket yenilediniz, hesap kesim tarihiniz 1 hafta sonraysa, eski paket ücretine ek olarak 1 haftalık ücreti de dahil edecekler. Ayrıca paket geçişi yaptığınızda anında geçiş yapılıyor.

Son düzenleme:
2. Paket yeniledikten sonra size yansıyacak fatura hem eski paketinizin ücretinin tamamı, hem de yeni paketinizin hesap kesim tarihine dek, kullanacağınız günlerin ücreti ile birlikte yansıyacak. Örneğin paket yenilediniz, hesap kesim tarihiniz 1 hafta sonraysa, eski paket ücretine ek olarak 1 haftalık ücreti de dahil edecekler. Ayrıca paket geçişi yaptığınızda anında geçiş yapılıyor.

Biraz fazla gelecek yani bu ay ücret. Keşke önceden belirtilse böyle olacağı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı