Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 9 Şubat 2021 #101 Osmanlının son padişahı, ümmetimizin lideri, kainatın efendisi reisimiz hakkında ayrı bir alt kategori açacaksak olur. Yoksa olmaz.
Osmanlının son padişahı, ümmetimizin lideri, kainatın efendisi reisimiz hakkında ayrı bir alt kategori açacaksak olur. Yoksa olmaz.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 9 Şubat 2021 #102 Açıldıktan saniyeler sonra: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Açıldıktan saniyeler sonra: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 9 Şubat 2021 #103 Akkuşlu dedi: Açıldıktan saniyeler sonra: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu gerçek olabilir bu arada.
Akkuşlu dedi: Açıldıktan saniyeler sonra: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu gerçek olabilir bu arada.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 9 Şubat 2021 #104 Gelebilir, tek isteğim insanların bir fikri hiçbir sebep göstermeden körü körüne ve cahilce savunmaması.
Gelebilir, tek isteğim insanların bir fikri hiçbir sebep göstermeden körü körüne ve cahilce savunmaması.
ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.098 Çözümler 1 10 Şubat 2021 #105 Haruki Murakami dedi: Gelebilir, tek isteğim insanların bir fikri hiçbir sebep göstermeden körü körüne ve cahilce savunmaması. Genişletmek için tıkla... Ben de bu maddeyi belirttim kaynaksız konuşma olursa burası çok karışır.
Haruki Murakami dedi: Gelebilir, tek isteğim insanların bir fikri hiçbir sebep göstermeden körü körüne ve cahilce savunmaması. Genişletmek için tıkla... Ben de bu maddeyi belirttim kaynaksız konuşma olursa burası çok karışır.
Jon Snoww Picopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 260 Yer Winterfell Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Subay (Öğrenci) 11 Şubat 2021 #106 Tarih iyidir yıllardır öğrenirim. askeri okulda çok artısını gördüm herkes öğrenmeli ve tartışmalı siyasetten uzak tarih tartışmalı.
Tarih iyidir yıllardır öğrenirim. askeri okulda çok artısını gördüm herkes öğrenmeli ve tartışmalı siyasetten uzak tarih tartışmalı.
ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.098 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #107 Arkadaşlar konu 2 bin görüntülenme 83 mesaj almış ama hiçbir yöneticiden olumlu ya da olumsuz mesaj alamadık.
Arkadaşlar konu 2 bin görüntülenme 83 mesaj almış ama hiçbir yöneticiden olumlu ya da olumsuz mesaj alamadık.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #108 TÇB dedi: Troller gelmesin diye. Genişletmek için tıkla... PustiPowerV2 dedi: Bence de açılsın. Troll insanlar gelir. Genişletmek için tıkla... Ne güzel işte Troll insanlar gelsin. Troll insanslar olmadan sıkılıyorum ben.
TÇB dedi: Troller gelmesin diye. Genişletmek için tıkla... PustiPowerV2 dedi: Bence de açılsın. Troll insanlar gelir. Genişletmek için tıkla... Ne güzel işte Troll insanlar gelsin. Troll insanslar olmadan sıkılıyorum ben.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #109 Moderasyon ekibine gereksiz yük olur. Olmasını isterim ama moderasyon ekibini kötü etkiler.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.780 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Şubat 2021 #110 Mesajı 1193 üstü olmayan ve ödül puanı 1759 altı olan yazamasın. Bu başlığa çok sevindim. Deliler gibi Abdulhamidi savunmak istiyorum. TÇB dedi: Troller gelmesin diye. Genişletmek için tıkla... Gene gelirim.
Mesajı 1193 üstü olmayan ve ödül puanı 1759 altı olan yazamasın. Bu başlığa çok sevindim. Deliler gibi Abdulhamidi savunmak istiyorum. TÇB dedi: Troller gelmesin diye. Genişletmek için tıkla... Gene gelirim.