Tarih bölümü okunur mu?

Nesnacefe

Hectopat
Daha fazla  
Tarihi oldukça sevdiğim için bir yandan tarih okumak istiyorum ama iş imkanının çok olmadığında biliyorum aklımda Lefke Avrupa üniversitesi YBS, piri reis YBS, Başkent Üni işletme, bilgisayar programcılığı gibi bölümler de var sizce katkı sağlar mı bu bölüm? Tarih için Samsun 19 Mayıs ve Aydın Adnan Menderes düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarihi oldukça sevdiğim için bir yandan tarih okumak istiyorum ama iş imkanının çok olmadığında biliyorum aklımda Lefke Avrupa üniversitesi YBS, piri reis YBS, Başkent Üni işletme, bilgisayar programcılığı gibi bölümler de var sizce katkı sağlar mı bu bölüm? Tarih için Samsun 19 Mayıs ve Aydın Adnan Menderes düşünüyorum.
Yani hocam işsiz kalıyorsun açıköğretimden okuyabilirsin anadolu ünide. Başka bölüm okurken 2. üniversite olarak.

Merhaba @Nesnacefe. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tarih bölümü ilk öğrencilerini 1999 yılında almış, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tarih bölümü de ilk öğrencilerini 2002 yılında almış. 2 yer de köklü sayılır. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tarih bölümünün Coğrafya, Türk Dili ve Edebiyatı, Felsefe; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tarih bölümünün de Sosyoloji ile Çift Ana Dal imkânı var diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı