Tarih temalı web sitesinde animasyon kullanılmalı mı?

Animasyon derken, nasıl bir şey ama... Hareketli görseller, sayfa geçişleri vs. mi?

Yapmak istediğim Liv Hospital - Tıbbi Branşlar buradaki gibi.

Web sayfasını netlify vs gibi bir platformda canlıya alıp ön izleme paylaşma imkanınız olursa inceleyelim daha detaylı yorum yapabiliriz ortaya çıkan sonucu görmeden bir şey diyemeyeceğim.

1 tane web sayfasını atacağım birazdan hocam.

Kusura bakmayın. Ufak hatalar yüzüne ve proje büyük olduğundan sadece 1 sayfa yükledim. Şimdilik sadece resimleri ve içerikler için bazı eksiklikler var demoda. Normalde bütün linkler ve Javascript kodları çalışmakta. Demo için;

Son düzenleme:
Site gayet güzel gözüküyor resmi tarih sunumuna uyğun fakat container padding i biraz fazla geldi bana padişahların portreleri cok iç kısma kaymış onun haricinde renk kullanımı gayet güzel göz yormuyor benim çok hoşuma gitti ekstra olarak animasyon eklemek istersen bir zararı olmaz fakat böyle gayet bir bütün tamamlanmış duruyor.

Site gayet güzel gözüküyor resmi tarih sunumuna uyğun fakat container padding i biraz fazla geldi bana padişahların portreleri cok iç kısma kaymış onun haricinde renk kullanımı gayet güzel göz yormuyor benim çok hoşuma gitti ekstra olarak animasyon eklemek istersen bir zararı olmaz fakat böyle gayet bir bütün tamamlanmış duruyor.

Padişah portre alanı için diyorsanız. İçerik ana container içinde aynı hizada olması için yaptım. İçerik alanında 2 div var. İlk div padişah bilgisi ile ilgili veri içermekte. Örnek şöyle; incele yaparsanız zaten div tasarım fikrimi anlarsınız. İçerik ana container içinden çıkarmak istemedim ayrıca.

Ekran Alıntısı.PNG

Ek olarak bu benim meslek lisesi bitirme ödevimdi. İlk yaptığım hali ile bayağı farkı var. Bu çalışmamı mimar sinan gibi kalfalık eserim olarak görüyorum. Zamanı gelince Bootstrap ile yapılmış farklı proje yaparım. Bu projeyi tamamen bitireyim konu açacağım.

Yapmak istediğim Liv Hospital - Tıbbi Branşlar buradaki gibi.

1 tane web sayfasını atacağım birazdan hocam.

Kusura bakmayın. Ufak hatalar yüzüne ve proje büyük olduğundan sadece 1 sayfa yükledim. Şimdilik sadece resimleri ve içerikler için bazı eksiklikler var demoda. Normalde bütün linkler ve Javascript kodları çalışmakta. Demo için;
Bence çok hoş duruyor hocam. Ne çok abartı ne çok sade.

Bu çalışma benim için çok önemli hocam. Aynı zamanda web tasarım alanında bütün ilerlememi gösteriyor. Zamanı gelince 2019 yılındaki hali ile şimdiki halini kıyaslayacağım.
Age Of Empires oynadıysan bilirsin, ana menüdeki tasarımı hatırlarsın. Efsane tarihsel bir hava katıyor, hikaye metinlerinin arka planları, menüdeki efektler falan. Birebir aynısını değil tabi ki ama ona benzer bir şey nasıl durur acaba?

Age of Empires oynadıysan bilirsin, ana menüdeki tasarımı hatırlarsın. Efsane tarihsel bir hava katıyor, hikaye metinlerinin arka planları, menüdeki efektler falan. Birebir aynısını değil tabii ki ama ona benzer bir şey nasıl durur acaba?

Oyunu hiç oynamadım. Anlatmak istediğinizin resmi varsa gösterir misiniz? Arka plan resmine yazı olarak dediyseniz mümkün ama yazı rengi arka plan rengi ile uyumlu olması ve göz yormaması gerekecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı