Tarih ve saat eşitlenmiyor

TheMagic

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba;
Tarih ve saat ile ilgili bir sıkıntım vardı. Eşleştiriyordum fakat bilgisayarı kapatınca yine bozuluyordu.
Bunu için bir araştırma yaptım ve Technopat sosyalde birinin konusunu gördüm ve uyguladım.
Şimdi ise saati hiç eşleştirmiyor. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;
Tarih ve saat ile ilgili bir sıkıntım vardı. Eşleştiriyordum fakat bilgisayarı kapatınca yine bozuluyordu.
Bunu için bir araştırma yaptım ve Technopat sosyalde birinin konusunu gördüm ve uyguladım.
Bilgisayarı ne zaman aldınız? Laptop mu? Tarih ve saatin sürekli bozulması bios pilinin zayıfladığını gösterebilir.

Merhaba;

Eğer bilgisayarınız orijinal Windows değilse crack kurmuşsanız arada oluyor(bende de oluyordu)

BIOS pili bitmiş olabilir. Sistem açılırken CMOS hatası alıyor musunuz hiç? Veya BIOS sıfırlanması gibi bir durum oluyor mu?
Yok. Öyle bir hata ile hiç karşılaşmadım.

Eğer bilgisayarınız orijinal Windows değilse crack kurmuşsanız arada oluyor(bende de oluyordu)
Crack değil. Ürün anahtarı satın alarak yapmıştım.

Bios pili de aldım bugün. Fakat Burada bir makalede yazılan şeyleri yapmıştım, sonrasında ise artık eşitlemeye çalışınca da olmuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı