Tarihten sorumluluğa kalınır mı?

• Konuyu başlatan tnw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.036

tnw

Hectopat
Yer
Ankara
Meslek lisesinde 9. sınıf öğrencisiyim ve hocamız sözlüme 55-55 girseydi dersi geçiyordum. Konuşmayı düşünüyorum ama düzeltmezse diye sormak istedim. Tarih dersinden ilk dönem kalırsam sorumluluğa kalır mıyım? 2. dönem tarih dersinden geçersem bir sıkıntı olur mu?

Dersten kalman için 1 ve 2. dönem ortalamasının 50'nin altında olması gerek. 1. dönem kalma yok. 2. dönemde ortalamanın 50 üzeri olması lazım. Ayrıca tarih zorunlu ders olmadığı için sorumluluğa kalmazsın eğer 3 dersten kalmadıysan.

Dersten kalman için 1 ve 2. dönem ortalamasının 50'nin altında olması gerek. 1. dönem kalma yok. 2. dönemde ortalamanın 50 üzeri olması lazım. Ayrıca tarih zorunlu ders olmadığı için sorumluluğa kalmazsın eğer 3 dersten kalmadıysan.

3 dersten kalmadım ama konuşursam düzeltir mi diye tereddütteyim. Konuşsam düzeltme ihtimali var mıdır?

Evet düzeltebilir ama hocanın insafına bağlı.

Ben yanlışlıkla verdiğini düşünüyorum çünkü sınıfta bir rahatsızlık vermiyorum dersi dinleyip not tutuyorum. Bazı kişiler var hoca bıkmış durumda ama onlarla konuştuğumda bizi geçirdi dedi o an zaten bir şaşırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı