Tarikat yurdunda taciz olayı

Tarikat düşmanlığının kökeni doğunun ilk aydınına kadar gidiyor. Aydın göreceli hatta aydın yok diyenler olabilir elbette ve katılırım ama ayrı konu. Tarikata fakir diye verebiliyorlar.
 
İşrak vakfına bağlı kuran kursunda yatılı kalan 14 yaşındaki çocuk 44 yaşınd ki müdür tarafından tacize uğradı.

Olay şöyle; müdür çocuğu odasına çağırıyor ve ardından kapıyı kilitliyor. Sonra çocuğun dudağını öpmeye başlıyor ve 9 dakika boyunca istismara devam ediyor.

Çocuğun babası şikayeti geri çekti ve vakıf olaya "taciz yok, kapılar bozukmuş bu yüzden açılmamış" süsü vermek için kapıları tadilata aldı. Rezillik üstüne rezillik gerçekten. Atam zamanında az bile yapmış.

Kaynak

Çocuklarını bu sakallı münafıklara gönderen anne ve babalara Allah akıl fikir versin.🙏🙏
 
Ya hocam gerçekten bazen objektife takılıp hiç yere ahkam kesiyorsunuz nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama gerçekten olayların iç yüzünü bilmeden konuşmalar böyle kurallara bağlı ahkam kesmeler komik görünüyor biz de neyin nasıl olması gerektiğini biliyoruz ancak burası 100milyonluk ülke öyle her şey olması gerektiği gibi olmuyor ki zaten değil de adamın sürülecek tarlası güdülecek davarı var çocuk yapıyor çalan çırpan tarımı bitiren bir lider gelirse de fazla olan boğazı yatılıya gönderiyor.

Biz milyon dolarlık mimarlık şirketini batırdık çekildik Türkiye'den fakir Rahip Brunson'u vermedi diye 50 koyunlu adam bizim kadar etkilemiyor zora düşmüyor mu biz ne kadar hakkımızı arayabildik ki o gariban aynısını yapabilsin ? Çocuğu yaptın ihtiyacın olacak ki yaparsın da, yaparsın ki senin önüne mercimek çorbası gelebilsin,oldu ki işler tersine döndü bu çocukları bu leş yiyicilerin kucağına atan devlete önce iki kelam laf et.

Ya gerçekten şu olayın savunulacak hiç bir yanı yok ancak böyle sanki çok kaliteli bir tepki gösterir algısı yaratarak gelene geçene küfredip geçmeniz de bunu yapanların ekmeğine yağ sürmek. Önüne gelene sallamak kendi kural kitabını yaratmak yerine seni aklı çalışan birisi olarak problemin nereden çıktığını görmeye davet ediyorum. Bunu yaparken bol bol empatiye ihtiyacın olacak. Frontal Loba kolay gelsin şimdiden.
Bunları yazarken beni küçük görmeniz, akıllıca laf sokmaya çalışmanız sizin de gizli seviyenizi ortaya çıkarmakta. Bu tür, hani duruma daha geniş çerçeveden bakıyormuş, tüm olayı görüyormuş havalarınız da bu tutumunuzdan dolayı kibir ve yüksek egodan başka bir şey değil. Bu yüzden gelip de bana duyar kasmayın.

Ben bir yüksek rütbeli subayım ve çocuğum var. Ülkeyi de durumu da yöneten ve yönetilenleri de yeterli seviye de biliyorum ve dediklerimin arkasındayım. Ben o babaya tabiki küfretmem ki küfretmedim ama belasını da okurum çünki çocuk farklı birşey. Kendini eğiteceksin arkadaş. Üniversite okuma belki tamam ama o saydığın garibanlar Kuran bile okumadan, sırf beyaz giyiyor diye milletin bir yerlerini yalayan kişiler.

Asıl sizin gibi bu adamlara acıma tribinde olan yüksek egolu insanlar yüzünden bu adamlar ve kuşakları aynı kalıyor. Bu kadar basit.
 
Böyle babaligin tam orta yerine tüküreyim.
 
Bu konuyu da erişim engeli getirilmeden okuyun, okutun.

Türkiye Cumhuriyeti'nin hukuk sistemini bu pisliklerin örtbas edildiği hale getiren kişilere de lanet olsun.
 
Herşey insan zihnin ürünüdür önemli olan bu insan doğasına uyuyomudur-uymuyormudur? dinde insan zihninin ürünüdür neticede fakat doğal tarafında cinsellik hep yaşanmak ister. bir şeyi çok kısıtlarsanız bir yerden patlak verir. bir taraftan lgbtq-i vs cinsellik akıl almaz şekilde özgür yaşanıyor, diğer taraftan anormal şekilde yasak-günah vs bu ikisinin bir arada olmayacağı çok kesin ve net. şöyle bir söz duymuştum " herhangi size çok uzak olan bir düşünce -fikir vs size aslında 1cm uzaklıktadır" yani insan başka yaşamlardan mutlaka etkilenir o taciz eden adam lgbtq dan etkilenir ve sonra böyle istenmeyen olaylar meydana gelir. insanların sorun yaşamaması için benzer hayata sahip olmaları lazım işte bu noktada insan diğer canlılardan ayrılıyor.. bir insan belli hayat görüşüne sahip olabiliyor ama bu hayat görüşü ona entegre ediliyor çoğu durumda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı