Tarikat yurdunda taciz olayı

Tarikat yurtları değişir hangisine gittiğine bağlı. Benim gittiğimde hocalarla arkadaş gibi takılıyorduk. Hoclarla pes atıyorduk hatta.

Benim de hocam iyi bir insandı. Bize gofret, kek falan dağıtırdı, abimiz gibi davranıyordu. Böyle haberleri görünce çok üzülüyorum, dini yurt gibi gözüken yerlerde çocuklar dinden soğuyor😶 kötü bir durum.
 
Bunları yazarken beni küçük görmeniz, akıllıca laf sokmaya çalışmanız sizin de gizli seviyenizi ortaya çıkarmakta. Bu tür, hani duruma daha geniş çerçeveden bakıyormuş, tüm olayı görüyormuş havalarınız da bu tutumunuzdan dolayı kibir ve yüksek egodan başka bir şey değil. Bu yüzden gelip de bana duyar kasmayın.

Ben bir yüksek rütbeli subayım ve çocuğum var. Ülkeyi de durumu da yöneten ve yönetilenleri de yeterli seviye de biliyorum ve dediklerimin arkasındayım. Ben o babaya tabiki küfretmem ki küfretmedim ama belasını da okurum çünki çocuk farklı birşey. Kendini eğiteceksin arkadaş. Üniversite okuma belki tamam ama o saydığın garibanlar Kuran bile okumadan, sırf beyaz giyiyor diye milletin bir yerlerini yalayan kişiler.

Asıl sizin gibi bu adamlara acıma tribinde olan yüksek egolu insanlar yüzünden bu adamlar ve kuşakları aynı kalıyor. Bu kadar basit.
Ben sizi küçük görmedim yanlış düşündüğünüzü açıklamya çalıştım da yani hayret ben size ne demişim siz bana ne demişsiniz meslek çor çocuk katılmış ortalıklara. Yüksek rütbeli subayların 55 günde 1000+ mesaj yazacak vakti de oluyormuş demek bunu da bugün öğrendim.

Benim yukarıda söylediklerim ''Ben söverim bu durum bu kadar basit.'' derken ki tavrınızı yersiz bulduğum içindi haricinde şahsınıza bir şey söylemedim ki öyle bir savunma yapmışsınız zannedersin ekmek yoksa pasta yesinler dedim. Benim babam da Lordlar kamarasında koltuk sahibi değil ki başkalarına yukarıdan bakayım ben İç Anadolu'dan çiftçi bir ailenin bilmem kaçıncı ferdiyim.

İçinizin acıması normaldir empati kurmuşsunuzdur lakin bu tür konular altında yapılan yaratıcı işkence dilekleri ve türlü bela okumalar olayı çözmüyor diyorum basit yani bunda bu kadar anlaşılmayacak karşı çıkılacak ne var ? Öfkemize yenik düşüp olayın odak noktasını kaçırmayalım. Sinirimize hakim olup zaten problemin temeline inersek bu olaylar 10 sene, 100 sene sonra da yaşanmaz. Velhasıl ikili tartışmaya dönmesin ben sizi anladım, siz de beni anladınız zannedersem. İyi forumlar.
 
Her zaman derim, tarikatlar ve cemaatler kapatılmalıdır.
Hocam şuan olduğum tarikat dünya çapına yayılmış bir tarikat yani şöyle diyeyim her ülkede şubesi var.Bazı hükümetler destekliyor.Bence tarikatlara kurallar konulmalı.Olduğum tarikat çok şükür sşyasi meselelere bulaşmıyor.Not:Tayyip sevmez bu arada ama babası bizim cemaate baya bağış yaptı rahmetli.Bu arada Süleymanlılardanım.

Karşı çıktığım taraflarıda var tabi.Ama ders eğitimi verdikleri için ekstradan geliştirilmeli diye düşünüyorum.
 
İşrak vakfına bağlı kuran kursunda yatılı kalan 14 yaşındaki çocuk 44 yaşındaki müdür tarafından tacize uğradı.

Olay şöyle; Müdür çocuğu odasına çağırıyor ve ardından kapıyı kilitliyor. Sonra çocuğun dudağını öpmeye başlıyor ve 9 dakika boyunca istismara devam ediyor.

Çocuğun babası şikayeti geri çekti ve vakıf olaya "taciz yok, kapılar bozukmuş bu yüzden açılmamış" süsü vermek için kapıları tadilata aldı. Rezillik üstüne rezillik gerçekten. Atam zamanında az bile yapmış.


Kaynak:
Müdüre şuanda ne olmuş bir şey olmuş mu göreve devam ediyor mu güncel bilgi var mı merak ettim.
 
Rezillikten başka bir şey değil. Bunların anaları babaları, hacıya hocaya niye bu kadar güvenip hürmet gösteriyor anlamıyorum. Tarikatlar kapatılmalı!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı