Arda Demirkıran
Hectopat
Daha fazla
O sistemde tüm kasa seçenekleri kötü. Fiyat olarak da bir avantajı yok. Bence alınmaz.DADG2/AMD Ryzen 5 2600/SAPPHIRE RX 5500 XT PULSE OC 8GB/16GB DDR4/240GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Bir de buna bak derim
Bir sorum daha var şuan amd ryzen serisine güvensem güvenim boşa çıkmaz değil mi uzun ömürlü müdür ryzen ve intel i5 vs ryzen 5 ne olur
Özelleştirme seçeneğini göremedim.Bir de buna bak monitör ile 3000 tl diyor kendime göre özelleştirsem nasıl olur ?Sinerji Venom Ryzen 5 4500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6500XT [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Venom Ryzen 5 4500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6500XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hatta daha ucuza4100 e harika bir sistem dizmiş olurum.
Burda beni üzen taraf ssdnin az olmasıHatta daha ucuzaElinde monitör yoksa gayet iyi sistem. İyi parçalar olsun diye şu şekilde özelleştirdim. Alırsanız böyle almanızı tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 501021
Ssd oyunda fps artışına neden olur mu yoksa yükleme ekranını daha çabuk mu yükler?Hatta daha ucuzaElinde monitör yoksa gayet iyi sistem. İyi parçalar olsun diye şu şekilde özelleştirdim. Alırsanız böyle almanızı tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 501021
Burada ekran karı nasıl darboğaz yapmaz değil miHatta daha ucuzaElinde monitör yoksa gayet iyi sistem. İyi parçalar olsun diye şu şekilde özelleştirdim. Alırsanız böyle almanızı tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 501021
1- Kasa çok küçük bir model. Büyük olsun (Şahsen ben küçük kasa severimB
Burda beni üzen taraf ssdnin az olması
Artı kasa nasıl iyi mi?
Ssd oyunda fps artışına neden olur mu yoksa yükleme ekranını daha çabuk mu yükler?
Burada ekran karı nasıl darboğaz yapmaz değil mi
Reyiz ben tek başıma incehesaptan başka bir siteden toplasam nasıl olur fiyat artar değil mi?1- Kasa çok küçük bir model. Büyük olsun (Şahsen ben küçük kasa severim) ve biraz daha serin olsun dersen +30TL olan kasayı seç. En iyi soğutma için de +150TL olanı.
2- SSD oyunların hızlı açılmasını sağlar FPS artışı yapmaz. Bir de SSD daha çok sistemin hızlı açılmasını ve seri çalışmasını sağlar.
3- Darboğaz olmaz merak etme.
Tek tek toplarsan fiyat doğal olarak artacaktır.Reyiz ben tek başıma incehesaptan başka bir siteden toplasam nasıl olur fiyat artar değil mi?