Tasarım ve kodlama için Matebook 13 alınır mı?

Mr.Zen

Decapat
Üniversitede kullanmak için tasarım ve kodlama yapabileceğim şık görünümlü bir laptop arıyorum. Unity vb. programlarda level design, kodlama, grafik tasarım yapabileceğim bir seviyede olması gerekiyor. Huawei Matebook 13 (Ryzen 7 3700U, RX Vega 10, 16 GB RAM, 512 GB SSD) bu seviye için uygun mudur? Eğer kullanan varsa laptopta eksi olarak değerlendirdikleri özellikler var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Bütçeniz nedir?

Hocam U işlemcili neden tercih ediyorsunuz ki?
H işlemcili versiyonları var onlara bakın derim.
Matebook 14'e de baktım ancak 13 daha uygun fiyatlı olduğundan dolayı sordum. 14 ün 2020 ve 2021 modelleri arasında yanlış hatırlamıyorsam 3k'lık bir fark vardı, sizde buna değer mi?

Bütçeniz nedir?
Bu işleri halledebileceğim en düşük fiyat hocam.
Dediğiniz şeyler için uygun bence alınabilir. Benzer fiyatlarda Matebook 14 4600H modeline de göz atabilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/huawei-...14-uhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB000011BAC4
2020 modelindeki AMD ile 2021 modelindeki i5 arasında performans farkı var mıdır?
Baktım ancak 10k fiyat bandı ve ekran çerçeve kısmında Huawei'yi daha şık bulduğumdan eledim hocam. Yine de yanıtınız için teşekkür ederim.

Bu işleri halledebileceğim en düşük fiyat hocam.

2020 modelindeki AMD ile 2021 modelindeki i5 arasında performans farkı var mıdır?
Bence AMD Ryzen 4600H gayet işinizi görecektir. i5 modeline o kadar para vermenize gerek yok. Belki 4600H daha bile iyi olabilir. Attığınız 3700U'dan ama kesinlikle daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…