Tasarım ve kodlama için Matebook 13 alınır mı?

Arkadaşın önerdiği bu model çok daha iyi olur. Benim önerim ultrabook tarzı hafif bir şey bakıyorsunuz diyeydi. Eğer normal Laptop da fark etmez ise bunu almalısınız. 🙂

Bence AMD Ryzen 4600H gayet işinizi görecektir. i5 modeline o kadar para vermenize gerek yok. Belki 4600H daha bile iyi olabilir. Attığınız 3700U'dan ama kesinlikle daha iyi.
Daha iyi olduğunu biliyorum hocam ancak bir alt model de bana yeter mi diye sormak istedim yoksa gözüm Ryzen'lı Matebook 14'te :)
İnceleyeceğim hocam, teşekkür ederim.

Daha iyi olduğunu biliyorum hocam ancak bir alt model de bana yeter mi diye sormak istedim yoksa gözüm Ryzen'lı Matebook 14'te :)
2020, 2021 takılmayın önemli olan hangisinin daha performanslı ve iyi olduğu. 2021 3700u'lu Matebook 13'ün işlemcisi , 2020 Amd 4600H'lı Matebook 14'ün işlemcisinden daha eski mesela. Yani yeter. 🙂

Matebook 13 yetersiz mi kalır dersiniz?
Yeter de artık 2 nesil eski bir işlemci var içinde. Bence artık en aşağı Ryzen 4000 serisi alınmalı günümüzde. Arada pek fiyat farkı da yok ama 14 inch yeterince küçük değil diyorsanız 13 inch, daha da küçük bir cihaz istiyorsanız Matebook 13 alınır.

Bu arada önerdiğim modelde ışık sızması varmış sorun olmaz değil mi?
Hocam ben gereğinden yukarıda performans aramıyorum, şıklık benim için daha önemli ancak bu ışık sızması olayını Matebooklarda da duymuştum, önerdiğiniz modeldeki bilgisayarların hepsinde mi var, yoksa şansa mı?

Matebook 14'e de baktım ancak 13 daha uygun fiyatlı olduğundan dolayı sordum. 14 ün 2020 ve 2021 modelleri arasında yanlış hatırlamıyorsam 3k'lık bir fark vardı, sizde buna değer mi?
Değer hocam. 16GB RAM ve AMD 4000 serisi H işlemci gayet iyi performans verir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı