T Tahaz Zeptopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #11 Evet Matebook serisinde Apple Air'dan çok fazla iz görünüyor o görünüş olarak da malzeme kalitesi bakımından da ancak grafik işlemcisi Intel HD olması sorun yaratır mı yaratmaz mı onu bilmediğim için başka markaları da değerlendiriyorum.
Evet Matebook serisinde Apple Air'dan çok fazla iz görünüyor o görünüş olarak da malzeme kalitesi bakımından da ancak grafik işlemcisi Intel HD olması sorun yaratır mı yaratmaz mı onu bilmediğim için başka markaları da değerlendiriyorum.
VladIsDead Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Mart 2022 #12 Bahsettiğim Acer notebook hakkında ayrı bir konu açılmış burada. Bakabilirsiniz.
TnawTheAnubis67 Decapat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 478 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #13 VladIsDead dedi: RTX 3050 mi yoksa Apple çakması tasarım felsefesi mi tercihi size ait tabii, Huawei'nin pili daha uzun gidiyordur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanım ve taşınılabilirlik açışından dedim ben.
VladIsDead dedi: RTX 3050 mi yoksa Apple çakması tasarım felsefesi mi tercihi size ait tabii, Huawei'nin pili daha uzun gidiyordur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanım ve taşınılabilirlik açışından dedim ben.
3 349203 Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 433 12 Mart 2022 #14 TnawTheAnubis67 dedi: Matebook 14s gayet ideal. Ama biraz fiyat yükseltmesi yaparak MacBook Air M1 alabilirsiniz. Daha verimli olur. Genişletmek için tıkla... 12bin TL iken (geçen hafta) cazipti fakat şu yeni fiyatlandırmadan (15bin TL) sonra kesinlikle cazip değiller. M1'in uyumluluk sorunları da cabası.
TnawTheAnubis67 dedi: Matebook 14s gayet ideal. Ama biraz fiyat yükseltmesi yaparak MacBook Air M1 alabilirsiniz. Daha verimli olur. Genişletmek için tıkla... 12bin TL iken (geçen hafta) cazipti fakat şu yeni fiyatlandırmadan (15bin TL) sonra kesinlikle cazip değiller. M1'in uyumluluk sorunları da cabası.
TnawTheAnubis67 Decapat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 478 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #15 349203 dedi: 12bin TL iken (geçen hafta) cazipti fakat şu yeni fiyatlandırmadan sonra kesinlikle cazip değiller. M1'in uyumluluk sorunları da cabası. Genişletmek için tıkla... O konuda katılıyorum. Zamanında 7K ya alabilirken şu an 17k ya kadar çıktı. Çok üzücü
349203 dedi: 12bin TL iken (geçen hafta) cazipti fakat şu yeni fiyatlandırmadan sonra kesinlikle cazip değiller. M1'in uyumluluk sorunları da cabası. Genişletmek için tıkla... O konuda katılıyorum. Zamanında 7K ya alabilirken şu an 17k ya kadar çıktı. Çok üzücü