Tasarım yaparak internetten nasıl para kazanılır?

Bambi.w

Decapat
Daha fazla  
Selamunaleyküm, ben Adobe programlarını satın almıştım. Hem kendimi geliştireyim hem de para kazanayım diye. Ben logo, afiş, kartvizit, kurumsal kimlik, davetiye, YouTube banner, YouTube kapak fotoğrafı vb. işleri profesyonel bir şekilde yapabilirim. Fakat sıkıntı nokta nerede kendimi insanlara tanıttırabilirim? Instagram'dan hesap açtım gönderi paylaşıyorum kimse görmüyor. Reels atsam 25 vs. izleniyor. Nasıl yardımcı olabilirsiniz? Teşekkürler.

Önce bir portföy oluşturmanız lazım. Sonra freelance sitelerine ilan verebilirsiniz. Bu arada her tasarımınızı sosyal medyada paylaşmaya devam ederek tanınırlığınızı artırmalısınız. Baskı yerleriyle de iş birliği yapabilirsiniz.

Önce bir portföy oluşturmanız lazım. Sonra freelance sitelerine ilan verebilirsiniz. Bu arada her tasarımınızı sosyal medyada paylaşmaya devam ederek tanınırlığınızı artırmalısınız. Baskı yerleriyle de iş birliği yapabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğim gibi sosyal medyada tasarımlarımı paylaşıyorum fakat gören yok ve izlenmiyor.

Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğim gibi sosyal medyada tasarımlarımı paylaşıyorum fakat gören yok ve izlenmiyor.
Bu tasarımlar çok basit kaçan şeyler, bugün yapay zekaya hepsi birkaç saniyede bedavaya yaptırılıyor. Bedavayı seven bir milletiz. O yüzden portföy genişlemedikçe ne yazık ki çok da sonuç alamayacaksınız.
İş alanınızı geliştirmeniz lazım. Afiş tasarımı, reklam panosu tasarımı, takvim, çanta ve tshirt tasarımı yaparsanız çok daha geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Saece dijital dosyalarınızı etsy üzerinden satarak bile çok iyi bir gelir elde edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı