Tasarıma Yeni Başlayanlar İçin Grafik Programı

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bir grafik-tasarım programı arıyorum. Yani aslında, bilgisayar başında boş boş vakit geçirmek yerine, bir emeğimin olmasını istiyorum. Gerekirse çizim yapmak, birşeyler tasarlamak. Hatta ilerde işe bile dönüştürebilirim fakat şimdilik sadece hobi, zaman geçirmek için birşeyler arıyorum. Bana önerebileceğiniz bir program(başlangıç seviyesi) ve bunun eğitimini veren youtube kanalları önerirseniz çok teşekkür ederim.

İyi forumlar! :)

3D çizimler. :D
Bu videoyu izle birazda araştır Google Amca' dan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sketch Up programını deneyebilirsin.

Photoshop ile istediklerini yapabilirsin.Youtube'a 'Photoshop tutorial' aratarak videoları izleyerek öğrenebilirsin.Çok zevkli çalışmalar yapabilirsin.Başlangıç için iyi bir program.

Sağlam bir program ile giriş yapmalısın.

3DSMax çok iyi bir tasarım programıdır. Lakin 3DSMax ile karakter tasarlamanı önermem. Karakter için ZBrush öneriyorum. Çok memnun kaldığım bir programdır.

ZBrush işe yaptığım bir model:

yiPQvxF.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı