Tasarımı iyi Linux önerisi

Tamamdır hocam ben şu anda Arch kurdum ama bir yerde takılı kaldım yardımcı olabilir misiniz?
O kadar şey önerdik niye Arch kurdunuz ki inadına hocam? Neyse, sorun neydi?

O kadar şey önerdik niye Arch kurdunuz ki inadına hocam? Neyse, sorun neydi?

Hocam bilmiyotum doğrusu çünkü Arch gözüme güzel göründü :/ hocam her neyse hocam kurulumda Wi-Fi'ya bağlamak için iwctl yazdım ama bir sonuç alamadım Wi-Fi-menu de aynı şekilde installarch yazınca da bir sonuç alamadım.

İnsanlar daha 3. 4. mesajdan görünümün dağıtımla ilgili olmadığını, masaüstü ortamıyla ilgili olduğunu söylemişler. Arch gözüme güzel gözüktü ne demek? Linux tecrübesi olmadan Arch kullanmak ne demek?

Muhtemelen Arch'ın paket dağıtımı gözüne güzel gelmiştir. Yoksa zannetmiyorum tipine bakıp aldanacağını. Salt gnome, salt kde, salt xfce işte. Ne kurarsan o salt bir şekilde. Arch'ın paket yöneticisini ben epey seviyorum mesela.

Yine hata yapacak. Aur'a girip güvenli mi değil mi, sorunlu mu sorunsuz mu bilmeden her şeyi yüklemeye çalışacak.

Şu anda Arch kullanıyorum ve yükleyince çok güzel göründüğünü demek istedim.

Bayağı normal güzellikten bahsediyoruz? Hangi de yükledin?

Bekleyin ekran görüntüsü atayım diyeceğimde ekran görüntüsü nasıl alacağımı bilemedeim scrot indir diyenler var ama nasıl yükleyeceğim CMD'ye yazdım ama bir türlü bulamadı.

Bekleyin ekran görüntüsü atayım diyeceğimde ekran görüntüsü nasıl alacağımı bilemedeim scrot indir diyenler var ama nasıl yükleyeceğim CMD'ye yazdım ama bir türlü bulamadı.
CMD değil, terminal. Çoğu DE PrtSc ile ekran görüntüsünü destekler. Arch'ın depolarında gnome-screenshot uygulaması vardır. sudo pacman -S gnome-screenshot yazdığında kurması lazım paketin adını yanlış hatırlamıyorsam. Onunla da alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…