@Cicenes35 kullanmadım o yüzden yorum yapamayacağım.
Hocam kurarken bana rehberlik veya yardım edebilir misiniz? Nasıl kuracağım vs.
@Cicenes35 kullanmadım o yüzden yorum yapamayacağım.
@Cicenes35 USB'ye ISO'yu yazdırın Rufus veya Fedora Media write ile sonra sistemi USB ile başlatacak şekilde ayarlayın. Zaten kurulum ekranı Türkçe oradaki yörüngeleri takip edin yapabileceksiniz. Yapamazsanız, foruma konu açarak yardım isteyin.
Balena Etcher da kullanabilirsiniz Rufus yerine.Tamamdır hocam.
Tasarimi en iyi Linux senin tasarladigin Liinux'tur Gentoo yani.Arkadaşl Linux hakkında hiç bilgim yok. Bir laptop kullanıyorum SSD'ye geçtim HDD'im boşta kaldı değerlendirmek istiyorum. Hangi Linux kurayım? Dediğim gibi Linux hakkında bilgim yok ama denemek istiyorum. GNU/LİNUX denedim şöyle tasarımı iyi görüntüsü güzel bir Linux önerebilir misiniz?
Sistem özellikleri şunlardır:
1333 MHz DDR3 4 GB RAM.
320 GB HDD.
Intel Celeron b830. 2 çekirdekli.
Ekran kartı ise Intel Graphics.
(Old System) @Rona
Hocam arkadaş ilk kez kullanacak Gentoo onun için pek iyi olmaz.Tasarimi en iyi Linux senin tasarladigin Liinux'tur Gentoo yani.
Tasarimi en iyi Linux senin tasarladigin liinux'tur Gentoo yani.
Arkadaşl Linux hakkında hiç bilgim yok. Bir laptop kullanıyorum SSD'ye geçtim HDD'im boşta kaldı değerlendirmek istiyorum. Hangi Linux kurayım? Dediğim gibi Linux hakkında bilgim yok ama denemek istiyorum. GNU/LİNUX denedim şöyle tasarımı iyi görüntüsü güzel bir Linux önerebilir misiniz?
Sistem özellikleri şunlardır:
1333 MHz DDR3 4 GB RAM.
320 GB HDD.
Intel Celeron b830. 2 çekirdekli.
Ekran kartı ise Intel Graphics.
(Old System) @Rona
Linux Lite veya Lubuntu kurup özelleştirme rehberleriyle düzenleme yap derim. Özellikle Xfce ile çok güzel düzenlemeler yapılabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.