Tasarladığım site nasıl olmuş?

Yazı fontları uymamış ve bazı yerlerin Türkçe bazı yerlerin bilmemneyce olması olmamış.
Hocam anlamsız olan yerler taklit yazı bloğu olarak geçiyor, internette "Lorem" yazarak daha ayrıntılı olarak araştırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Gayet güzel ve sade.

Teşekkür ederim.

@qino88, hocam boş kalmaması için Lorem Ipsum kullandım. Yazım hatası olduğundan mesajınızı alıntılamıyorum.

Evet yükleme süresi ile ilgili sorun var farkındayım. Hover efektini beyaza yakın yapmayı deneyeyim hocam. Teşekkür ederim.

Güzel olmuş ama en üstteki menülere animasyon eklersen daha iyi sonuç elde edersin bence çok sade olmuş üst menü.

Not: Resim çok geç yükleniyor boyutunu küçültürsen daha performanslı olur.

Menü kısımlarının üzerine gelindiğinde hafif bir değişim var fakat çok hafif kalmış yeni fark ettim teşekkür ederim. Sadece tasarım olduğu için resimlerle fazla uğraşmadım doğrusu.

Güzel olmuş hocam elinize sağlık, bazı görsellere compress uygularsanız site yükleme hızınız da artacaktır

Sadece tasarım olduğu için resimlerle fazla uğraşmadım doğrusu. Teşekkür ederim hocam.

İletişim kısmını beğemedim. Sosyal medya simgelerinin o kadar ayrı olması anlamsız bence.

Dikkate alacağım hocam. Teşekkür ederim.

Sade ve güzel olmuş. Arka planı hafiften rengi yapma imkanınız var mı? Çok hafif.

Arka plan rengi olarak "whitesmoke" kullandım. Yazı olan bölümlerin arka planı beyaz böylece içeriklerin daha belirgin hale gelmesini hedeflemiştim fakat denerim hocam. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…