Çözüldü Tasdikname alındıktan sonra devamsızlık yazılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

701600

Decapat
Merhaba, ben açık lise için okuldan tasdikname aldım. Aklıma şöyle bir soru takıldı. Şimdi tasdiknameyi aldım fakat açık öğretim bana onay verecek mi belli değil. Okula gitmezsem yok yazılır mıyım? Bir de açık öğretimden ret yersem ne yapacağım? İstediğim bir okula gidip müdürle konuşup kaydımı yaptırabiliyor muyum?

Çözüm
Tasdikname aldıktan sonra e-Okul kaydının falan silinmesi gerekiyor, bu durumda devamsızlık diye bir şey de olmaz. Farklı bir okula kayıt yaptırabiliyorsun evet ve mevcut okulunun müdürüyle konuşman gerekiyor diye biliyorum.
Tasdikname aldıktan sonra e-Okul kaydının falan silinmesi gerekiyor, bu durumda devamsızlık diye bir şey de olmaz. Farklı bir okula kayıt yaptırabiliyorsun bu durumda mevcut okulunun müdürüyle konuşman gerekiyor diye biliyorum.
Şimdi gene kontrol ettim ve E-Okul kaydım hala var. Başvurumun onaylanacağını düşünüyorum fakat onaylanmazsa da başka bir okula geçmeyi düşünüyorum. Teşekkürler yardımınız için.

Merhaba, ben açık lise için okuldan tasdikname aldım. Aklıma şöyle bir soru takıldı. Şimdi tasdiknameyi aldım fakat açık öğretim bana onay verecek mi belli değil. Okula gitmezsem yok yazılır mıyım? Bir de açık öğretimden ret yersem ne yapacağım? İstediğim bir okula gidip müdürle konuşup kaydımı yaptırabiliyor muyum?
Ne yaptınız hocam? Açık liseye geçebildiniz mi?

Geçebildiniz mi ben bugün hafızlığa gittim olmadı meb onada kep vurmuş sizin takdik olduysa tasdikname alacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı