Bir sene sınıf tekrarım var ayrıca zaten bu dönem bayağı devamsızlık yaptım benim hedeflerim farklı olduğu için ailemde artık yavaş yavaş kavramaya başladılar rehberlik hocasına gidildi falan 2.dönem kesinlikle 8 saat buraya gelip zaman öldürmeyceğimi dile getirdim hocalarda hak verdiler gidip dilekçe yazacağım kabul olacağını düşünüyorum olmazsa hafızlığı deneyeceğim oda olmazsa gitmiyorum 2.dönem ne yapabilirler devamsızlıktan sınıf tekrarı yaparlarsa zaten 2.tekardan otomatik geçerim açığa 19yaşında üniversite sınavına girmiş olurum her iki türlüde ben 2.dönem okula gitmeyeceğim şimdi arıyacağız bakalım ne diyecekler zaten haftaya da halk eğitime gidecek annem.
Merhabablar hocam size teker teker anlatayım. Aktif olarak okumayan öğrenciler 4 Ocak- 22 -ocak tarihlerinde açığa geçebilirler ama zaten açık lise öğrencisi isen 4 Ocak - 5 şubat arası kayıt yenileme yapman gereklidir ama "eğer ki aktif olarak örgün öğretim kurumlarında eğitim gören ve açık öğretim kurumlarına geçmek isteyen biri isen 31 Ocak - 5 şubat tarihlerinde halk eğitim merkezlerinde kayıt yapabilirsiniz." kısaca 31 Ocakta başlıyor bizim kayıtlar.