Çözüldü Taşınabilir disk "parametre hatalı" ve "biçimlendirme gerekiyor" hataları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

egedeveli

Femtopat
Selamlar, harici diski açmaya çalıştığım zaman diski biçimlendirmemi istiyor fakat içinde benim için önemli fotoğraflar, videolar var. Chkdsk komutlarını denediğim zaman ise parametre hatası alıyorum. İçindeki belgeleri kurtarmanın bir yolu var mıdır?

Çözüm
Diskin şu ana kadar yaşaması bile mucize Recuva ile acilen verilerinizi kurtarın ya da chkdsk bittikten sonra erişebilirseniz diske. Disk yüzeyi ya da okuyucu kafa ve yazma kafaları ile ilgili sorunları var diskin şuan bile bozulabilir.
Ve disk 2. el olmalı 3 yıl kullandığınızı düşünmüyorum diski. Ben olsam şikayet ederdim kullanılmış disk verdikleri için. Aldığından beri bozuk olmalı disk.

Trendyol üzerinden 0 ürün olarak aldım acaba 3 yıllık olduğunu nereden anladınız şikayet ederken nasıl bir kanıt sunabilirim. Disk ilk 2 hafta düzgün şekilde çalıştı sonrasında sorunlarla uğraşmaya başladım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı