Taşınabilir harddisk ile oyun oynanabilir mi?

Elimde Excalibur G770 laptop var. İşlemci i5 9300h, ram 32 GB ddr4 2666mhz, ekran kartı gtx1650. Laptopun SSD kapasitesi dolmaya yakın olduğundan bazı oyunları Toshiba canvio basic hard diskime atıp oradan oynamak istiyorum. Bu mümkün mü?
Mümkün. Sorun olmaz. Göül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

USB 3.0 mevcut. Oyunun geç yüklenmesi problem değil. Sadece oyun içinde kasma donma tarz şeyler olur mu onu meral ediyorum. Witcher 3, resident evil 2 gibi oyunlar için soruyorum.
Ben bir ara CS:GO oyununu harici diske yüklemiştim. Oyun içinde (Özellikle bana Head Shot atıldığında veya ben başkasına attığımda) 50-80 milisaniyelik kasma gerçekleşiyordu. Ayrıca haritaya girme hızı ciddi bir şekilde düşmüştü. USB 3.0 kullanıyordum.

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bunu deneyen başka arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Ona göre taşıyıp taşımamaya karar verereceğim.

Evet mümkün. Steam kütüphanenizde bulunan oyunları direkt olarak taşınabilir harddiskinize kurarak oyunları oradan oynayabilirsiniz.
Reis bir şey soracağım. Ben de elimde bulunan harici diske cs:go atıp oynamaya çalışmıştım ama vac korumalı online sunuculara ya da normal bir şekilde ölüm maçı, rekabetçi vs. giremedim. Steam launcher yüzünden bunun bir çözümü var mıdır? Arkadaşlar bilgi sahibi olan varsa cevaplayabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı