Taşınabilir harddiske oyun yüklenebilir mi?

Inops06

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler, 2 hafta önce yeni bilgisayar toplamıştım ama durumum çok müsait olmadığı için sadece 240 GB SSD alabildim. 1 TB'lık taşınabilir harddiskim var onu USB 3.0 takıp içine oyun yükleyebilir miyim? Yükleyebilirsem herhangi bir sorun yaşar mıyım? Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler, 2 hafta önce yeni bilgisayar toplamıştım ama durumum çok müsait olmadığı için sadece 240 GB SSD alabildim. 1 TB'lık taşınabilir harddiskim var onu USB 3.0 takıp içine oyun yükleyebilir miyim? Yükleyebilirsem herhangi bir sorun yaşar mıyım? Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler.

Yükleyebilirsiniz. Lakin GTA V gibi bir oyun yüklerseniz harddisk oyunun hızına yetişemeyebilir. Onun dışında HDD'ye nazik davranmalısınız. Bir sıkıntı olmaz. Rahatlıkla yükleyebilirsiniz.

Hocam ben yıllardır Xbox ile harici disk kullanıyorum. PC ile de kullanabilirsiniz. Takılı olduğu sürece yerinden oynatmayın yeter.

Evet, rahatça yükleyebilirsiniz. Oyunlarınızı direkt olarak diske indirip kütüphane ayarlarından, oyunları yüklediğiniz klasörü ayrı kütüphane olarak gösterebilirsiniz. Ama HDD'nin düşük okuma ve yazma hızından dolayı takılmalar ve donmalar yaşamanız da muhtemel.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı