Taşınabilir HDD'nin bağlantısı kopuyor

Enes Mahir

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba pazar günü bir sorunla karşılaştım sorunum. Steam'de indirimden oyun aldım taşınabilir harddiskime yükledim. 70 80 MB indi. Sonra taşınabilir harddisk kendi kendi bilgisayardan koptu, bağlandı, koptu ve 20 saniye sonra tekrar bağlandı. Harddisken bir şey silerken yüklerken hep bu olayı yaşıyorum. Evde 2 farklı dizüstü bilgisayar ve ikisinde de gayet normal bir şekilde çalışıyor. Bilen varsa yardım edebilir mi?

Hocam, farklı bir portta denediniz mi?

Daha önce ben de taşınabilir HDD'de aynı sorunu yaşadım. Disk biçimlendirme sonrasında sorun ortadan kalkmıştı. Yanlışlıkla dosya sistemiyle veya ayarlarıyla oynamış olabilir misiniz? Köke yazma ile ilgili de bir sorun olabilir, bir klasör açın ve onun içinde işlemlerinizi yapın. Diskin içerisinde yapılandırma bilgileri bulunan dosyayı silmiş de olabilirsiniz, bu sebeple de düzgün çalışmayabilir. Aslında birçok sebebi olabilir fakat laptoplarda sorun yok demişsiniz. İçerisindekileri yedekleyip Rufus'la tekrar NTFS formatında başlatın derim.

Daha önce ben de taşınabilir HDD'de aynı sorunu yaşadım. Disk biçimlendirme sonrasında sorun ortadan kalkmıştı. Yanlışlıkla dosya sistemiyle veya ayarlarıyla oynamış olabilir misiniz? Köke yazma ile ilgili de bir sorun olabilir, bir klasör açın ve onun içinde işlemlerinizi yapın. Diskin içerisinde yapılandırma bilgileri bulunan dosyayı silmiş de olabilirsiniz, bu sebeple de düzgün çalışmayabilir. Aslında birçok sebebi olabilir fakat laptoplarda sorun yok demişsiniz. İçerisindekileri yedekleyip Rufus'la tekrar NTFS formatında başlatın derim.
disk biçimlendirmede kurulu oyunlar siliniyormu ?
Çoğaltıcıda mı kullanıyorsunuz HDD'yi?
evet ama diğer portlardada olmuyor
ek olarak genel oyun oynadığım pc de steamı açıyorum 4:3 açılıyo 5 saniye sonra masue gidiyor allttaki simgeler kayboluyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı