Taşınabilir HDD'yi bilgisayara takınca sadece ışık yanıyor

Ys.orj

Decapat
Daha fazla  
Geçen hafta bilgisayarcıdan taşınabilir HDD kutusu aldım. Deneme amaçlı laptopun çalışan HDD'sini taktım ama kutunun ışığı yanıyor HDD dönmüyor. Başta telefona taktım sonra PC'ye taktım. İkisinden de tepki vermedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam bağlantı kablosunda iki tane mi usb var daha doğrusu kutudan pc yebağlamak için 2 adet kablomu var (görsele bakınız)

Hocam bağlantı kablosunda iki tane mi USB var daha doğrusu kutudan PC yebağlamak için 2 adet kablomu var (görsele bakınız)Eki Görüntüle 2445892

(Taşınabilir)

Taşınabilir kutunun içinden HDD'yi çıkarıp bir bilgisayara veya laptopa monteleyip dener misiniz eğer çalışıyorsa sorun kutuda çalışmıyorsa HDD'de sorun var.

(Taşınabilir)

Taşınabilir kutunun içinden HDD'yi çıkarıp bir bilgisayara veya laptopa monteleyip dener misiniz eğer çalışıyorsa sorun kutuda çalışmıyorsa HDD'de sorun var.

Zaten çalışan laptoptan söktüm muhtemelen HDD sıkıntısızdır
Rahatsız olduğum konu şu aynı bilgisayarcıdan başka şeylerde aldım ve 10/5i bozuk çıktı gittiğimde değiştiriyor ama hoş olmuyor ikimizin açısındanda.

Bilgisayarcılar çalışan şeyleri çok fazla satmıyorlar onların elinde olmasının sebebi çalışmaması zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…