Merhaba herkese, benim bir kardeşim var Sivas'ta okuyacak biz Ankara'da oturuyoruz. Ona taşınabilir internet almayı planlıyoruz. Superbox sınırsız kalkmış 1 TB gelmiş o da 2500 TL 500 GB ise 1500 TL Türk Telekom da şöyle bir paket gördüm. Haliyle bu fiyatlar bir internet için çok fazla ve kendisi Sivas'ın köyünde okuyacak şarkışla'da o yüzden önerilerinize açığım.
Hocam sınırsız internet o kadar da önemli mi? Bence veri kullanımlarına bakın, ona uygun bir telefon tarifesi alın. Bilgisayara da onu bağlayıp kullansın.
Hocam sınırsız internet o kadar da önemli mi? Bence veri kullanımlarına bakın, ona uygun bir telefon tarifesi alın. Bilgisayara da onu bağlayıp kullansın.
Ben 100 GB'lik bir paket kullanmıştım. Verdikleri cihaz hakkında görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Cihaz indirme işlemi yapmazsan 6-7 saat açık kalabiliyor. İndirme işlemi yapıp cihazı ısıtırsan yani cihaz ısınırsa 4-5 saate şarjı bitiyor. Kalan interneti sorgulamak için müşteri hizmetlerini aramak gerekiyor.
Yazılım da olsa 500 GB çok fazla. Canlı yayın açıp oyun oynayacaksa bilmem ama yüksek GB'lı bir şey indireceğinde üniversite internetinden indirebilir. Daha mantıklı tarifelere bakın bence. (WINN Wifi kullanıcısıyım.)
Ben 100 GB'lik bir paket kullanmıştım. Verdikleri cihaz hakkında görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Cihaz indirme işlemi yapmazsan 6-7 saat açık kalabiliyor. İndirme işlemi yapıp cihazı ısıtırsan yani cihaz ısınırsa 4-5 saate şarjı bitiyor. Kalan interneti sorgulamak için müşteri hizmetlerini aramak gerekiyor.
Peki sarjdayken kullanabiliyor musunuz hocam ve çekim gücü sizce nasıl. Orta ölcekli Valorant tarzı oynatır mı ve YouTube'da falan takılmalar yapar mı?
Yazılım da olsa 500 GB çok fazla. Canlı yayın açıp oyun oynayacaksa bilmem ama yüksek GB'lı bir şey indireceğinde üniversite internetinden indirebilir. Daha mantıklı tarifelere bakın bence. (VINN Wi-Fi kullanıcısıyım.)
Hocam bugün baktım da 2500 TL diyor 1 TB bundan 1 ay önce 15 Mbps sınırsız paketi 1500 TL'ydi eylül ayı gibi alacağız. Ama 2500 de çok yüksek 1500 TL verilebilir ama Türk Telekom 500 GB 1000 TL o daha mantıklı geliyor. 500 TL zarar etmenin ne anlamı var kafasındayım ama bayilerin kampanyası falan olursa gider alırım. Peki bulunulan konuma göre değişiyor mu Superonline ve oyunlarda ve film dizi izlerken nasıl Superonline.
Peki sarjdayken kullanabiliyor musunuz hocam ve çekim gücü sizce nasıl. Orta ölcekli Valorant tarzı oynatır mı ve YouTube'da falan takılmalar yapar mı?
Şarjdayken evet kullanabilirsin ama bataryası ölebilir. Çekim gücü bulunduğun yere göre belli olur mesela şehirdeysen gayet güzel şeker ama köydeysen bilemiyorum müşteri hizmetlerini arayıp sormak lazım. Valorant oynatır YouTube'de izlersin ama internetin hızı iyi olması lazım. Bu hız olayı için müşteri hizmetlerini arayıp sor bence. Kullanıcağın yerde internetin nasıl çekiyor diye.
Şarjdayken evet kullanabilirsin ama bataryası ölebilir. Çekim gücü bulunduğun yere göre belli olur mesela şehirdeysen gayet güzel şeker ama köydeysen bilemiyorum müşteri hizmetlerini arayıp sormak lazım. Valorant oynatır YouTube'da izlersin ama internetin hızı iyi olması lazım. Bu hız olayı için müşteri hizmetlerini arayıp sor bence. Kullanıcağın yerde internetin nasıl çekiyor diye.
SIM Card var kutunun içinde, isterseniz SIM Card'ı çıkarıp telefonada takabilirsiniz. Mesajlaşma yapamıyorsunuz yada arama ama interneti kullanabilirsiniz. Size bir resim bulup atayım kutunun resmini.