Taşınabilir internet önerisi

@montaigne Bu kutunun resmi arkasında bir kapak var o kapağı açtığında bir tane SIM Card ve bir tane batarya oluyor. Kutunun üstünde 2 tane tuş var birisi kutunun gücünü açıp kapatıyor diğeride interneti açıp kapatıyor. Altındaki delikte şarj yuvası. Soldan sağa olarak ışıklar var soldan ilk ışık internet gücü simgesi soldan ikinci internetin durumu yani 4G mi 2.5G mi olduğunu söylüyor soldan üçüncü mesaj simgesi orası pek önemli değil soldan dördüncüde şarj seviyesi.

Bunlarda ışıkların anlamı:
Mavi: En iyi seviye
Yeşil: Orta seviye
Mor: Kötü seviye
Kırmızı: İnternet çekmiyor / Çok kötü seviye

zyxel_wah_7601_4g_lte.png

4G destekli modem ve internet hattı alırsanız o da işinizi görür.

Bildiğiniz var mı hocam atma şansınız var mı hangisi iyidir kalitelidir.

@montaigne bu kutunun resmi arkasında bir kapak var o kapağı açtığında bir tane SIM Card ve bir tane batarya oluyor. Kutunun üstünde 2 tane tuş var birisi kutunun gücünü açıp kapatıyor diğeride interneti açıp kapatıyor. Altındaki delikte şarj yuvası. Soldan sağa olarak ışıklar var soldan ilk ışık internet gücü simgesi soldan ikinci internetin durumu yani 4G mi 2.5G mi olduğunu söylüyor soldan üçüncü mesaj simgesi orası pek önemli değil soldan dördüncüde şarj seviyesi.

Bunlarda ışıkların anlamı:
Mavi: En iyi seviye.
Yeşil: Orta seviye.
Mor: Kötü seviye.
Kırmızı: İnternet çekmiyor / çok kötü seviye.

Eki Görüntüle 2246818

Tamamdır hocam bakayım ben buna teşekkür ederim hiç olmazsa bunu alır kullanırız. Ama bu kaç GB kalmış bunu öğrenseydik iyi olurmuş o yönden biraz kötü kalmış.

Ama bu kaç GB kalmış bunu öğrenseydik iyi olurmuş o yönden biraz kötü kalmış.
Müşteri hizmetlerini aramanız lazım. Taşınabilir internetinizin olduğunu kalan kotayı öğrenmek istediğinizi söyliyceksiniz. Sizden TC kimlik sorucaklar güvenlik için sonra kalan kotayı söyliycekler.

Müşteri hizmetlerini aramanız lazım. Taşınabilir internetinizin olduğunu kalan kotayı öğrenmek istediğinizi söyliyceksiniz. Sizden TC kimlik sorucaklar güvenlik için sonra kalan kotayı söyliycekler.
Ek olarak taşınabilir internetin özel telefon numarası oluyor onuda söylemeniz lazım.

Müşteri hizmetlerini aramanız lazım. Taşınabilir internetinizin olduğunu kalan kotayı öğrenmek istediğinizi söyliyceksiniz. Sizden T.C. Kimlik soracaklar güvenlik için sonra kalan kotayı söyliycekler.

Ek olarak taşınabilir internetin özel telefon numarası oluyor onu da söylemeniz lazım.

Peki telefona taksak öğrenebilir miyiz hocam. Şimdi kardeşim Turkcell kullanıyor şu şarj olayı kafamı bulandırdı onu direkt telefona taksa 2.hat olarak oradan Türk Telekom'un uygulamasını yüklese vs görebilir mi?

Görebilir diye biliyorum evet.

1-1.5 saatte %100 şarj oluyor aslında o kadar da dert etmenize gerek yok aralıksız 9 saat mi kullanıcaksınız?

Evet hocam ama 1 1.5 saatte fena değil şimdi bakınca. Ve uygun geldi sarjı bittiğinde SIM kartı telefona takarım makineyi şarj ederim. Sarjı dolunca tekrardan makineye takarım.

Ben Keenetic marka bu modemi kullanıyordum. SIM kart girişi var oradan SIM kartı takıp modem arayüzünden kurulumu yaptığında internet başlıyor.

Var mı hocam linki memnunsanız bakmak isterim.

Görebilir diye biliyorum evet.

1-1.5 saatte %100 şarj oluyor aslında o kadar da dert etmenize gerek yok aralıksız 9 saat mi kullanıcaksınız?

Başka önerdiğiniz servisler var mı hocam peki bunun dışında kullandığınız oldu mu?

Başka önerdiğiniz servisler var mı hocam peki bunun dışında kullandığınız oldu mu?
Başka kullanmadım ama bu anlattığım modemi öneririm.
Evet hocam ama 1 1.5 saatte fena değil şimdi bakınca. Ve uygun geldi sarjı bittiğinde SIM kartı telefona takarım makineyi şarj ederim. Sarjı dolunca tekrardan makineye takarım.
Evet yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı