Taşınabilir kettle

Ancak ısıtıcı falan bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Kettle ciddi anlamda elektrik tüketiyor kısa sürede kaynatmak için. Cezve altına ispirto koyarak ısıt olmadı. Deney yapıyorduk dersin.

Genelde okula kettle getirmek yasaktır, prize takması değil. En azından söylenen o. Getiren kişi zaten fişe takar bir şekilde. Prize bir şekilde takmasını çözmeye bak sen. Ben lise zamanımda o sorunu çözdüm. Çözenler de illa ki olmuştur. Sen de yapabilirsin bir şekilde.
Pille olacak iş değil o. O kadar ısıyı o kadar kısa sürede verip sıcaklığını artırması gerekiyor.

Su ısıtıcısı gibi ama ne yapalım en fazla bu oluyor. Ayrıca bir de araba almalısınız. Çakmak girişini kullanıyor sanırım.

Kantin magdur olmasin diye butun okulu magdur etmektir bu.
Kimse kusura bakmasın kantine gitmem 2-3 dakika alıyordu normal insan yürüyüşü ile. Okulun büyüklüğünden de değil, leş mimarisinden. Sonradan yapılan saçma "ek binadan" dolayı. Gidip son sınıfım ben deyip milleti ezmek gibi bir hayvanlık yapmayacağım için gitmezdim.
Bu olmasa bile ben lise 1'de iken 5 liraya dürüm+ayran alınıyordu. Son sınıfta 8-9 liraya bu yapılıyordu. Akıl karı değil.

Kantini düşünmekten çok gıcıklık yapmak için dikkat ediyorlardı bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı