Taşınabilir satranç takımı tavsiyesi

Oganezon

Femtopat
Makaleler
1
Taşınabilir satranç takımına ihtiyacım var. Büyük olması ve ahşap olması benim için en önemli kriter maksimum bütçem 250 TL.

Evet hocam güzelmiş fakat benim için en önemli kriter taşınabilir olması

Taşınabilirden kastın mesela katlanabilir olması olabilir mi ikiye katlandığını var sayaraksak içine koyabilirsin taşlarını yoksa kendisine ait torbası falan gibi mi?

Taşınabilir olması için katlanması lazım, katlanması için de tahta olmaması lazım nasıl olacak ben anlamadım.

Var dostum menteşe tarzı şekilde yapılıyor kapılarda kullanılan mantık ile fakat fiyatları uçuk biraz bin iki bin TL falan bir tane daha buldum kapak şeklinde ve isimde yazdırıyor ve ahşap istersen bunada bak hocam az önce attığım ile aynı yani o bütçeyle sanırım bu gayet iyi.
Taşınabilir olması için katlanması lazım, katlanması için de ahşap olmaması lazım nasıl olacak ben anlamadım. Erse Winny Satranç Ahşap Okul Satrancı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Dostum bak uçuk fiyatlı ama gayet şık ve güzel duruyor.

Taşınabilirden kastın mesela katlanabilir olması olabilir mi ikiye katlandığını var sayaraksak içine koyabilirsin taşlarını yoksa kendisine ait torbası falan gibi mi?

Aynen dediğiniz gibi hocam. Ortadan ikiye katlanabilir olup taşları içine koymak istiyorum, taşları koyduğumuz yerde tavla veya dama da olsa tadından yenmezdi.

Hocam rulo şeklinde mi olsun, yoksa dama gibi mi?

Katlanabilir hocam, rulo şeklinde istemiyorum.

Taşınabilir olması için katlanması lazım, katlanması için de ahşap olmaması lazım nasıl olacak ben anlamadım. Erse Winny Satranç Ahşap Okul Satrancı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Neden katlanabilir tahta olmuyor hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…