The Anorak
Terapat
- Makaleler
- 1
Maalesef taşınabilir HDD fiyatları uçmuş. 2 TB taşınabilir HDD, 500 GB taşınabilir SSD kadar pahalı. Hatta yer yer daha pahalı. 3 TB zaten hayal.Haklısın ama abartmamak lazım. 3 yıldır kullandığım taşınabilir HDD var. Düştü kalktı içerisinde tek bir bad sector yok. Tamamen şans işi. Güvenilir bir markadan iyi bir model alırsan işini gayet yeterli seviyede görür. 500GB SSD ye 650tl verecekken HDD kısmında bu boyutu 2-3TB'a kadar çıkarabilirsin.
Peki o zaman taşınabilir SSD'ye Linux dağıtımı kurabilir miyim?Amaç depolama ve yedek almak ise. Yani SSD'nin hız farkını hissetmeyeceğiniz bir kullanım ise HDD almak daha mantıklı. Yok ben içerisinden sanal makine, dual boot yaparım. 4K RAW çekimlerimi bir bilgisayardan diğerine taşırım diyorsanız bu sefer de SSD almak daha mantıklı olur.
Kurabilirsiniz. Hatta SSD takılı değilken Windows takılı olduğu zaman Linux boot edilebilir. (Boot önceliğini ayarlayarak.)Peki o zaman taşınabilir SSD'ye Linux dağıtımı kurabilir miyim?
3 TB zaten hayal.
O zaman taşınabilir SSD alacağımKurabilirsiniz. Hatta SSD takılı değilken Windows takılı olduğu zaman Linux boot edilebilir. (Boot önceliğini ayarlayarak.)
Ben Vatan'dan bakmıştım. Hepsiburada'da harici satıcılar da var ve dolandırıcı olabiliyor diye bakmadım.Eki Görüntüle 689354WD My Passport 3TB 2,5" USB 3.0 Sarı Taşınabilir Disk Fiyatı
WD My Passport 3TB 2,5" USB 3.0 Sarı Taşınabilir Disk en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu konuyu hiç açmasaydın keşke. Boşuna bizi uğraştırdın. Kafanda zaten "Ben SSD alıcam" diye kendini şartlamışsın.O zaman taşınabilir SSD alacağım
Açmadan da olmuyor işteBu konuyu hiç açmasaydın keşke. Boşuna bizi uğraştırdın. Kafanda zaten "Ben SSD alıcam" diye kendini şartlamışsın.
Ürün faturasıyla birlikte geliyor. 24 Ay garantisi var. Geldiğinde ürünü beğenmedin veya vazgeçtin 14 gün içerisinde iade hakkın da var diye biliyorum.Hepsiburada'da harici satıcılar da var ve dolandırıcı olabiliyor diye bakmadım.