Taşınabilir SSD'ye VS Code kurulabilir mi?

Crexyyy

Hectopat
Daha fazla  
Hocam bu arada bu konuyla ilgili bir sorum olacak konuyla biraz bağlantılı. Örneğin VS Code'u direkt taşınabilir SSD içine kurabiliyor muyuz? Yoksa yüklerken önce Mac'in SSD'sine indirip oradan dosyaları diğer SSD'ye atıp mı kullanmalıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Crexyyy bilgim yok maalesef. Sadece bir kaç ay Mac kullandım, o zaman aralığında da kendi depolaması yetti. Erkek adam Linux kullanır

Ekleme: Yapay kölenin (Gemini) dediğine göre kurulabiliyormuş. Kendim denemedim, kefil değilim.

Son düzenleme:
Umarım yapay köleniz haklıdır...

Taşınabilir disklere program kurulabiliyor ancak bazı dosyalar program tarafından işletim sisteminin kurulu olduğu sabit diskinize kopyalanır/oluşturulur. Çoğu program sorun yaşatmaz ancak performans kaybı yaşayabilirsiniz. SSD'nin ve bağlantı arayüzünün hızına göre değişkenlik gösterebilen bir durum. Visual Studio Code için kesin konuşamam. Denerseniz sonucunu buraya yazarak aynı soruyu merak eden insanların çözüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…