Taşınabilir Wi-Fi önerisi

sir.vitor

Centipat
Daha fazla  
Saygıdeğer forum üyeleri selamlar,
Bir süredir faturasız hat kullanmaktayım. Asıl amacım hattımı faturasıza çekip oradan elde edeceğim kar ile ev internetine geçmekti. Bu konuda başarılı olduğumu da söyleyebilirim fakat dışarıda kullanmam için az da olsa internet gerekiyor. Gittiğim yerlerde zaten internet bulunmakta fakat yolum uzun ve bu uzun yol internetsiz geçmez. O yüzden internetten TP-Link'in taşınabilir Wi-Fi modemini satın alıp içine de eSIM takmak istiyorum. Bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir? Deneyimlerinizi de hesaba katarak bana ne tavsiye edersiniz? Bana maliyeti düşük olacak maksimum 10 GB internet içeren bir hat tavsiyeniz veya bu sorundan kurtulmak için başka bir çözüm öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim, iyi Sosyaller.

Superbox GO var ama pahalı kaliteli diyorlar ama emin değilim bir de Türk Telekom da da var hızlarını stabilitelerini ölçüp alacağım bende bana lazım

Superbox GO var ama pahalı kaliteli diyorlar ama emin değilim bir de Türk Telekom da da var hızlarını stabilitelerini ölçüp alacağım bende bana lazım
Aslında modemini kendimiz alsak hattını da türk telekomdan çıkarsak faturalı hatlara kıyasla çok daha avantajlı oluyoruz. Zaten sms ve dakika ihtiyacımız olan şeyler değil. Modem kendi parasını birkaç ay içerisinde çıkarıyor. O yüzden kendim modem alıp içine türk telekom veya turkcellden taşınabilir internet hattı takmak istiyorum ama mantığım doğru mudur, ya da daha iyi bir öneri var mıdır diye buraya yazma gereği duydum. Sizin görüşünüz nedir

Yani şunu açıkçası söyleyebilirim Turkcell'den Superbox GO aldığın zaman limitli var ekstra hat almıyorsun zaten normal hattı taktığın an çalışmıyor galiba emin değilim.

Geçenler de bir arkadaş mobil hostpot 50 GB hotspot psketini normal internet gibi kullanma rehber yapmıştı zamanınız varsa bir bakın derim deneyimleşmiş kişilerden bilgi edinin öyle direkt yapmayın.

Geçenler de bir arkadaş mobil hostpot 50 GB hotspot psketini normal internet gibi kullanma rehber yapmıştı zamanınız varsa bir bakın derim deneyimleşmiş kişilerden bilgi edinin öyle direkt yapmayın.
onu görmüştüm rootlu telefondan bir takım işlemler yapınca kullanılıyordu fakat benim tel root atılamayan bir marka maalesef :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı