Taşınacağımız evde altyapı yok

iiamygttt

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yeni taşınacağımız evde ve çevresinde altyapı gözmüyor. Ev müstakil oldugundan çevrede pek fazla yaşayan yok.
Evin yakınında bize ait bir ofiste sabit hat (ev telefonu) mevcut bu hattan oturacağımız eve internet hattı çekmek mümkün müdür? Çekilirse internetten alacağım verim nasıl olur? Ya da altyapı oluşturulma durumu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam altyapı oluşturulma durumu direkt 0. Ben 3 yıldır bekliyorum dün iki bina solumuza yeni yapılmış eve internet çektiler. Bizde bize de gelir misiniz dedik sabah buradayız hazırlananın dediler ve gelen yine yok. 3 yıldır bekletiyolar. Ağız dolusu küfür etmemek için zor duruyorum. Türk telekomun da onların müdürünün de hiçbirinjn kalbi yok. Evde tüm yılımı telefon bakarak geçiriyorum

Bunlardan hiçbirşey olmaz. Evde psikolojim bozuldu gerçekten. Nefret ediyorum hepsinden. Müdür bey bilerek bize çekmiyor gibi. Şikayet edildiğini öğrendi herhalde

Hocam dilekçe verme girişiminde bulundunuz mu? Kablo çekim maliyetini siz karşılarsanız getirme ihtimalleri daha fazla var.

@Dejuf Hocam sizin düşünceniz nedir?
Yok hocam yapmadığımız şey yok. Kıl oldular herhalde çok rahatsız edince. Boşuna ümit veriyorlar.

B
Hocam dilekçe verme girişiminde bulundunuz mu? Kablo çekim maliyetini siz karşılarsanız getirme ihtimalleri daha fazla var.

@Dejuf Hocam sizin düşünceniz nedir?
Bugün sabah geliceklerini söylediler öğlen oldu hala kimse yok 😂😂😂

Bu durumda ne yapılacak peki? Böyle saçma şey mi olur internet kullanamayacak mıyız?
Hocam magnet ya da superbox alın diyeceğim bizde var bir halta yaramıyor. Alışacaksınız, bana oluyor çokta takmiyorum artik televizyona sardım sirf bu yüzden sabah aksam haber izliyorum. Yeni hobiler edindim bisiklet falan sürüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı