Taşınılacak evde altyapı yok

FelliX

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Taşınacağımız eve sorgu yaptığımda TurkNet'te “turknet altyapınız bulunmamaktadır” Türk Telekom'dan yaptığımda “seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır.”
Superonline'den yaptığımda ise Superbox tarifesi uygundur diyor. Ne yapmalıyım?
İstanbul'da yaşıyorum.

Arkadaşlar merhaba. Taşınacağımız eve sorgu yaptığımda TurkNet'te “turknet altyapınız bulunmamaktadır” Türk Telekom'dan yaptığımda “seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır.”
İstanbul'da yaşıyorum.

Superbox bütçe konusunda sıkıntı yok ise alınabilir. Onda da oyun oyanacak bir durum var ise gecikmeden ötürü bölgeden bölgeye değişmekle birlikte üzer. Fiyatı da ortada hele ki kotalı alınırsa zaten. Göknet üzerinden test yapıp atabilir misin?

İstanbul'da yaşıyorum.

Benzer bir durumu yaklaşık 1, 5-2 yıl bende yaşadım yapılacak bir şey yok uzun bir süre o kadar iyi olmayan Superbox deneyimini yaşayacaksınız bulunduğunuz binaya yine 1, 5-2 yıl için de zaten altyapı gelir bende de aynı durum böyle aşıldı.

İstanbul'da yaşıyorum.
Öyle bir eve taşındım. Mağarada yatıp kalksaydım da taşınmasaydım. 50Mbps download anca görüyorum. Uploadı sorma.

Öyle bir eve taşındım. Mağarada yatıp kalksaydım da taşınmasaydım. 50Mbps download anca görüyorum.

Hocam şaka gibi koskoca İstanbul'da altyapı yok.

Benzer bir durumu yaklaşık 1, 5-2 yıl bende yaşadım yapılacak bir şey yok uzun bir süre o kadar iyi olmayan Superbox deneyimini yaşayacaksınız bulunduğunuz binaya yine 1, 5-2 yıl için de zaten altyapı gelir bende de aynı durum böyle aşıldı.

Hocam altyapı başvurusu yapmak zorunda mıyız?

Şu siteden altyapı sorgulaması yapar mısın goknet altyapı sorgulama binada ankastre falan gözükmüyor mu?

Hocam hiç detaylı bakmadım. Daha bugün tuttuk ama yarın daha detaylı inceleyeceğiz.

Göknet'te böyle gözüküyor.

Dosya Ekleri

• IMG_3607.jpeg
    IMG_3607.jpeg
    93,1 KB · Görüntüleme: 44

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı