Taşınılan evde altyapı yok

Burak Dll

Hectopat
Merhaba öncelikle. Yaklaşık 2 yıldır Türk Telekom kullanıcısıyım. Sözleşmenin bitmesine 3 ay var iken yeni eve taşınıyoruz. Taşındığımız bina yeni bina olduğu için altyapı neler yapmam gerekli yardımcı olabilecek var mı?

Altyapınızın olmadığını nasıl anladınız? Altyapınızın olup olmadığını teyit ettiniz mi?

Merhaba öncelikle. Yaklaşık 2 yıldır Türk Telekom kullanıcısıyım. Sözleşmenin bitmesine 3 ay var iken yeni eve taşınıyoruz. Taşındığımız bina yeni bina olduğu için altyapı neler yapmam gerekli yardımcı olabilecek var mı?

İsterseniz getirebiliyorsunuz ADSL ama gelmesi en az 2 3 ay alır bizim yazlıktada yoktu dilekçe verdik anca çektik.

Biryerlere başvurarak veya dilekçe vererek altyapı yaptırabilirsiniz. Ama o dilekçe kabul edilene kadar sözleşme biter. 2-3 ay sürüyor. Bizim komşumuz yazlığa yapmıştı.

Biz taşınalı 1 yıl oldu ve ilk tasindigimizda nakil yaptırdık ve bekledik 3-4 ay internet gelmedi sonra sabah bir gün dışarı çıktım ve TürkTelekom ekipleri fiber altyapı döşemeleri için geldiklerini gördüm sonra yine 2-3 aylık bir süreç sonunda fiber altyapıya kavuştum 🙂 bizim sokak bizim apartman ve bir apartman hariç full müstakil ev müstakil evlerde bile fiber altyapı var. Ben onu anlamadım daha çoğu apartmana gelmemişken müstakil eve fiber geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı