Taşınılan evde altyapı yok

İnternetten ve telefon arayarak öğrendim. Onun dışında emlakçı ile de görüştüm.

Bunu nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz?
Hizmet aldığınız firmayı arayarak, halihazırda ikamet etmekte bulunduğunuz konutta internet altyapısı olmadığını ve bu sebeple aboneliğinizi cayma bedeli ödemeden iptal etmek istediğinizi belirtin.

Hizmet aldığınız firmayı arayarak, halihazırda ikamet etmekte bulunduğunuz konutta internet altyapısı olmadığını ve bu sebeple aboneliğinizi cayma bedeli ödemeden iptal etmek istediğinizi belirtin.
Bizim taşındığımız yerde full yeni binalar var. Acaba diyorum mantık olarak herkes başvuru atsa çok daha hızlı gelmez mi?

Bizim taşındığımız yerde full yeni binalar var. Acaba diyorum mantık olarak herkes başvuru atsa çok daha hızlı gelmez mi?
Kesin bir şey söyleyemem fakat denemekte yarar var. Sonuçta siz oturduğunuz konutta sonsuza kadar internet hizmeti alamadan oturmamalısınız. Bunun için elbette bir atılımda bulunmanız gerekir. İsterseniz yöneticiniz ile durumu görüşerek, organize bir şekilde konut sakinleri olarak başvuruda bulunun. Umarım en kısa sürede internet altyapınıza kavuşursunuz. İyi forumlar diliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı