Baran murat
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Sistemin fotoğrafını yükledim taşınacağım yakında bilgisayarı sökmeden götürsem kırılabilir diye sökmek istiyordum ama sökebilir miyim bilmiyorum.
1. ekran kartını sökerim zaten ayrı gelmişti.
2. PSU kasanın içinde kalsa sıkıntı olmaz sanırım.
3. RAM'ler kolay sökülüyor ama çıkarmasam zarar görmez gibi.
4. sıkıntı olan işlemci ve sıvı soğutucu, sıvı soğutucuyu çıkarırken sıvı akması gibi şeyler yaşanır mı çıkarması kolaymı.
5. işlemci de soketlere zarar vermek kolaymı yoksa zorlamadan bir şey olmaz mı işlemci soğutucuyu çıkardıktan sonra çıkarması kolay galiba.
6. anakart kasanın içinde kalsa uçakta bir şey olur mu yoksa onu da çıkarmalı mıyım?
7. parçaları geri takarken sıvı soğutucuyla işlemci arasına termal macun sıkmalı mıyım?
8. SSD çıkarılmalı mı?
2 yıldır sürmüyorum bir şeyde olmadı daha
1. ekran kartını sökerim zaten ayrı gelmişti.
2. PSU kasanın içinde kalsa sıkıntı olmaz sanırım.
3. RAM'ler kolay sökülüyor ama çıkarmasam zarar görmez gibi.
4. sıkıntı olan işlemci ve sıvı soğutucu, sıvı soğutucuyu çıkarırken sıvı akması gibi şeyler yaşanır mı çıkarması kolaymı.
5. işlemci de soketlere zarar vermek kolaymı yoksa zorlamadan bir şey olmaz mı işlemci soğutucuyu çıkardıktan sonra çıkarması kolay galiba.
6. anakart kasanın içinde kalsa uçakta bir şey olur mu yoksa onu da çıkarmalı mıyım?
7. parçaları geri takarken sıvı soğutucuyla işlemci arasına termal macun sıkmalı mıyım?
8. SSD çıkarılmalı mı?
2 yıldır sürmüyorum bir şeyde olmadı daha
Dosya Ekleri
Son düzenleme: